The Walking Dead - No Sanctuary - meningen!

Article
dinsdag, 14 oktober 2014 om 17:41
xgn google image
The Walking Dead is weer aan, dus we vroegen de redactieleden naar hun mening over de eerste aflevering, No Sanctuary. Helaas bleek dat er maar barweinig mensen bij XGN naar de zombie-serie kijken, laat staan mensen die bij zijn. Daarom moeten we het doen met de mening van twee trouwe kijkers. Moet genoeg zijn, toch?

Dit artikel bevat GEEN spoilers!

Laura

The Walking Dead Seizoen 5 wordt geweldig. Het vierde seizoen was even wat rustiger aan om weer wat meer ruimte te maken voor de ontwikkeling van de personages, maar het is na deze eerste aflevering al direct duidelijk: dit wordt geen rustig voortkabbelend seizoen.
Ik heb vooral erg genoten van de fanservice in deze eerste aflevering, die ik niet zal verklappen (maar voor de comiclezers: comic 100). Ik heb echt lachend van plezier over de goorheid in deze aflevering op de bank gezeten en ik heb na zoveel seizoenen en het lezen van de comics na seizoen 3 veel meer een relatie met de personages, waardoor The Walking Dead nog persoonlijker voelt wat heel gaaf is. Deze eerste aflevering zat vol actie, maar ook een emotioneel weerzien, dus ik geloof niet dat er mensen zijn die hem een teleurstelling vonden. Benieuwd hoe de rest van het seizoen wordt!
The Walking Dead seizoen 5 is begonnen! Wat vonden we ervan?

Jelle

Ik ben het met Laura eens: het gaat een goed seizoen worden van The Walking Dead. Ik ben zelf niet de grootste fan van de serie, maar zit toch iedere maandag klaar om de nieuwste aflevering te kijken. De comics heb ik dan ook niet gelezen, dus ik heb geen idee waar Laura het over heeft met 'comic 100.'
Wel weet ik dat de eerste aflevering van dit seizoen smaakt naar meer. De gruwelijke opening is daar al reden genoeg voor, al hoop ik wel dat ze hier wel mee doorgaan. In een wereld die overspoeld is door zombies verwacht ik dit soort praktijken dan ook en niet dat GTST-gezeur. Oké, het dat hoort er natuurlijk ook bij, maar dat hebben we de afgelopen vier seizoenen al bovenmatig veel gehad. No Sanctuary was een tikkie cliché, maar nu al beter dan het de hele tweede helft van seizoen vier. Hopelijk houdt AMC dit vast en knallen we de komende weken elke maandag achterover.
Begin jij ook weer aan seizoen vijf, maar heb je even een opfrisser nodig wat er de afgelopen vier seizoenen nou gebeurd is? Dan hebben wij gewoon een special voor je geschreven. Ben je tenminste goed voorbereid. Voor degenen die de eerste aflevering gezien hebben: wat vonden jullie ervan?
En geen spoilers voor degenen die nog moeten kijken, a.u.b.!

Populair Nieuws