The Division end game - Wat te doen als je level 30 bent

Article
maandag, 21 maart 2016 om 11:00
xgn google image
De levelcap in The Division ligt momenteel op 30. Als je eenmaal aan de top bent, wil je natuurlijk doorspelen. Daarvoor biedt The Division je end game content aan. In deze The Division end game special bespreken we wat je allemaal kunt gaan doen als je het maximale level in de game bereikt hebt.

3. Speel de Hard en Challenging modi

Zodra je een verhaalmissie hebt voltooid, speel je de mogelijkheid vrij om diezelfde missie op een hogere moeilijkheidsgraad te spelen. Hierbij kun je kiezen uit Hard of Challenging.
Als je de uitdaging aangaaft, kom je oog in oog te staan met sterkere vijanden. Deze hebben meer levenspunten, en richten tevens meer schade aan. Hiervoor word je natuurlijk rijkelijk beloond met onder andere een grote lading credits, die je weer bij de verschillende verkooppunten in de game kunt spenderen.
Naast dat je meer credits krijgt, kun je ook rekenen op betere loot. Hierdoor kun je jouw karakter snel sterker krijgen, zodat je weer nog moeilijkere tegenstanders aankunt. Voordat je een missie op Challenging aandurft, zal je wel eerst je karakter zo sterk mogelijk moeten krijgen. Dit omdat de vijanden in deze modus een van de sterksten uit The Division zijn. Deze missies zijn ook eenmalig speelbaar, en je verdient er Phoenix Credits mee, die je kunt uitgeven aan nog betere gear.
88221

2. Voltooi de dagelijkse missies

Elke dag worden er drie missies uitgekozen die aangeprezen worden als ‘daily missions’. Wat dit inhoudt is dat je voor die missies op die specifieke dag extra bonussen krijgt. Dikwijls bestaat die bonus uit een stapel Phoenix Credits, die je kunt spenderen aan misschien wel de beste gear die in de game te vinden is.
De ‘daily missions’ staan elke dag netjes aangegeven op de kaart, dus neem regelmatig een kijkje een sleep die credits binnen. Je kunt Phoenix Credits uitgeven in de 'Special Weapons' verkoper die bij de Tech vleugel staat in jouw thuisbasis. Je speelt deze verkoper vrij zodra je level 30 bereikt hebt.
88222

1. Verken de Dark Zone

Je hebt dus genoeg te doen in het PvE gedeelte van The Division, maar hetgeen wat voor soldaten van level 30 het meest interessant blijft, is toch wel de Dark Zone. Hier lopen de sterkste vijanden in de game rond, en tevens kun je in de Dark Zone andere spelers tegenkomen. Loot in de Dark Zone is dikwijls paars, en soms zelfs geel, wat inhoudt dat je hele goede gear kan overhouden van een bezoekje aan de Dark Zone.
Wees wel op je hoede, want andere spelers liggen op de loer om jouw vers vergaarde spullen zo van je te stelen. De Dark Zone heeft niet voor niets die naam gekregen, het is er alles behalve gezellig. Je hebt in de Dark Zone tevens je eigen Dark Zone rank, en die rank is belangrijk voor het kopen van voorwerpen bij de Dark Zone verkopers.
Meer tips om snel je Dark Zone level omhoog te krijgen, kun je hier op XGN lezen.
The Division ligt sinds 8 maart in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb jij de game nog niet? Lees dan eens onze The Division review om te kijken of de game voor jou is.