Wat is jouw meest tegenvallende game van het jaar? - XGN Doe Mee

  Terwijl de sneeuwvlokjes blijven dwarrelen en de feestdagen dichterbij komen, blikt de XGN Doe Mee terug op het afgelopen gamejaar. Er waren toptitels, maar ook tegenvallende games. Over die tegenvallende games gaan we het hebben. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen rondom Death Stranding. Hideo Kojima’s nieuwste project is een mysterieuze en er is nog redelijk weinig bekend over de titel. The Walking Dead-acteur Norman Reedus heeft de hoofdrol in de game en ook Mads Mikkelsen (uit Hannibal) komt er in voor. Jullie weten het nog niet zeker over Death Stranding, maar Chris Boers denkt de formule gekraakt te hebben:

  Chris Boers – Level 8

  Ik denk veel cutscenes, onverantwoorde focus op vrouwelijk schoon (met een camera die nét verkeerd gepositioneerd is, en nét te lang blijft hangen), een niet-te-volgen verhaal, en heerlijke gameplay, met een onnavolgbare twist ergens.

  Ofwel, een typische Kojima-game dus.

  Meerde aspecten uit het antwoord van Chris Boers komen waarschijnlijk wel terug in Kojima’s nieuwste project, maar welke dat worden is nog eventjes afwachten. Toch is de hypetrein al aan het rijden voor Death Stranding, maar of de titel de hype ook gaat waarmaken is nog maar afwachten.

  Goed, we laten Death Stranding eventjes achter ons liggen en focussen op de eindejaarslijstjes. Jullie mochten afgelopen week al stemmen over de favoriete game van de XGN’ers, waar een verrassende winnaar uitkwam. Maar daar kijken we even niet naar, wij willen namelijk het volgende weten:

  Wat is jouw meest tegenvallende game van het jaar?

  Voordat we het ook bij de XGN Doe Mee gaan hebben over de toptitels die dit jaar uitkwamen, zijn er ook natuurlijk tegenvallers. Dat kunnen grote games zijn waar je niet inkwam, of kleinere titels die vanwege gameplay of iets anders gewoon tegenvielen. Maar wij willen wel graag weten welke game dat is! Laat dus in de reacties hieronder weten welke game jou het meeste tegenviel. Vertel daar ook even bij WAAROM dat zo was!

  Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.