Check alle superheldenfilms voor één laag bedrag dankzij Superhero-pas

Article
vrijdag, 10 februari 2023 om 15:00
kinepolis superhero pasf1675245760
Kinepolis introduceert per vandaag iets nieuws: de Superhero-pas. Dit is echt een must voor mensen die graag alle Marvel-films en andere superhelden films op groot doek willen zien. Je betaalt namelijk een aanzienlijk lager bedrag door deze deal én ontvangt ook nog eens andere unieke features.
De Superhero-pas is exclusief verkrijgbaarbij Kinepolis en speciaal in het leven geroepen voor superheldenfilms, omdat er simpelweg nogal veel superheldenfilms naar de bioscoop komen in 2023. Zo draait de nieuwe Ant-Man film, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, al vanaf 15 februari. Maar er komen nog een hoop andere Marvel films naar de bioscopen, alsook titels van DC.
Dit zijn de toffe superheldenfilms die we dit jaar nog kunnen verwachten in de bioscoop (mits er geen wijzigingen komen):
  • Ant-Man and the Wasp Quantumania
  • Shazam! Fury of the Gods
  • Guardians of the Galaxy 3
  • The Flash
  • The Marvels
  • Spider-Man Across the Spider-Verse
  • Kraven the Hunter
  • Blue Beetle
  • Aquaman 2
Al deze films kun je nu redelijk goedkoop zien dankzij de Superhero-pas. Deze fysieke pas kost vijftig euro en daarvan kun je dan vijf keer naar een superheldenfilm naar keuze en je krijgt ook nog eens 10 procent korting op snacks en drinken. Daarmee betaal je dus tien euro per film (exclusief eventuele toeslagen) en dat is minder dan je normaal gesproken betaalt voor een ticket in de bioscoop. Dat betekent dat je voor 100 euro alles kunt zien en één film dubbel kunt kijken als je de Superhero-pas twee keer koopt.
Stiekem weten we dit: de superhelden fanboys willen een goede Marvel-film graag nog een keer zien. En dat is niet om je voor te schamen!
kinepolis superhero pas fysiekf1675246031

Nog meer voordelen van Superhero-pas

Naast dat je slechts tien euro kwijt bent voor een film, bevat de Superhero-pas nog meer voordelen. Zo dient de kaart meteen als spaarkaart. Elke keer dat je naar de film gaat, ontvang je een token en doe je op die manier mee aan ‘Collect your heroes’. Bij vijf tokens is de kaart vol en ontvang je een popcornblik in superhero-stijl. Gratis popcorn, wie wil dat nou niet?!
Daarnaast staat er op de pas een QR-code die gescand kan worden. Daarmee krijgen pashouders toegang tot exclusieve prijsvragen en content. Ook wordt de inhoud achter de QR-code continu up to date gehouden.
De Superhero-pas is nu te koop aan de balie van alle Kinepolis bioscopen in Nederland. Als je de pas binnen hebt, dan kan je via de code op de Supero-pas ook je tickets online reserveren.

Populair Nieuws