Styx Shards of Darkness release - Video interview met Cyanide

Article
woensdag, 08 februari 2017 om 14:00
xgn google image
In maart kunnen we weer terugkeren naar de wereld van de groene goblin genaamd Styx. Dan komt namelijk Styx Shards of Darkness, het vervolg op Styx Master of Shadows, uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In een interview met XGN.nl vertelt lead level designer Julien Desourteaux ons alles over de Styx Shards of Darkness release.
In Styx Shards of Darkness keert de goblin uit de eerste game genaamd Styx weer terug voor een nieuw avontuur. In de nieuwe Cyanide Studio game kunnen we weer sluipend te werk gaan om onszelf een weg te banen door de geheel nieuwe levels. Styx gaat het opnemen tegen nieuwe vijanden, nieuwe eindbazen met nieuwe wapens en krachten.

Julien Desourteaux over de Styx Shards of Darkness release

Tijdens het Focus Home What's Next evenement in Parijs vertelde Julien Desourteaux, lead level designer voor Styx Shards of Darkness, ons alles over Styx Shards of Darkness release. Hij heeft het over de gameplay, de relatie met de vorige game en hij geeft meer informatie over de Styx Shards of Darkness release! Bekijk de video bovenaan de pagina om het volledige video interview te bekijken.
Styx Shards of Darkness komt aankomende maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je alvast een voorproefje van de game? Lees dan vooral onze Styx Shards of Darkness preview voor meer informatie!