Story of Seasons Trio of Towns features [Gespeeld op gamescom 2017]

Article
vrijdag, 08 september 2017 om 15:56
xgn google image
Later dit jaar kun je weer je droom om boer te worden in vervulling laten gaan in de nieuwste Story of Seasons game. Ditmaal heb je tevens meerdere steden waarin je kunt rondwandelen. Lees er alles over in deze Story of Seasons Trio of Towns features special.

De droom om een boer te worden

Story of Seasons Trio of Towns is een fantasy farming simulator waarin jij dus de taak krijgt om een eigen boerderij op te richten. De game wordt gemaakt door MARVELOUS!, een ontwikkelaar die eerder al aan de Harvest Moon-serie werkte. Voordat je aan de game begint maak je een eigen karakter aan, waarbij er tal van opties aanwezig zijn. Alles is te veranderen, van de oogkleur tot aan het kapsel dat jouw karakter heeft.
Tevens is het mogelijk om het geslacht van jouw toekomstige boer of boerin te selecteren. Daarna word je in de wereld van Story of Seasons Trio of Towns gegooid en dat begint met een gesprek aan de keukentafel van papa en mama. Doordat vader een nieuwe baan heeft gekregen is het gezin genoodzaakt om te verhuizen. Tijdens dat gesprek openbaart jouw karakter dat zijn of haar droom het hebben van een eigen boerderij is.
Jouw zusje en moeder steunen je direct voor de volle 100 procent. Vaders daarentegen is iets minder enthousiast en weet niet of dat wel goed gaat komen. Gelukkig geeft de man je een kans en je wordt naar oom Frank gestuurd om daar de kneepjes van het boerenleven mee te pikken.
117719

Run een boerderij en verken de wereld

Bij oom Frank leer je de beginselen van het werk van een boer en het is tevens het moment waarop de game je uitlegt hoe alle Story of Seasons Trio of Towns features nou precies werken. Want het runnen van een boerderij is een ding, maar er komt natuurlijk nog veel meer bij kijken.
Zoals de titel van de game al beaamt zijn er namelijk verschillende dorpen te vinden in het spel en elk dorp heeft zijn eigen unieke uiterlijk en sfeer. Daarnaast zijn er op deze manier ook verschillende culturen terug te vinden in de Story of Seasons Trio of Towns features. Naast het runnen van een boerderij zit er dus ook een sociaal aspect aan het geheel vast.
Zo kun je vrienden maken, maar heb je ook mensen nodig om bijvoorbeeld mee te handelen. Naarmate je vordert in de game zal jouw boerderij op deze manier groeien en kun je bewijzen aan jouw vader dat je wel degelijk een goede boer kunt zijn!
117720

Diverse nieuwe Story of Seasons Trio of Towns features

Story of Seasons Trio of Towns is niet de eerste titel binnen de serie, dus de basis van de gameplay zal voor fans wel bekend voorkomen. Toch biedt dit nieuwe hoofdstuk een paar leuke nieuwe toevoegingen die de vertrouwde ervaring meer fris aan doet voelen. Die veranderingen kunnen klein zijn, maar er zijn ook een paar drastischere verschillen terug te vinden.
Zo is een van de Story of Seasons Trio of Towns features de mogelijkheid om jouw gewassen of eindproducten naar de verschillende steden in de game te kunnen exporteren. Daarnaast zijn er nieuwe gewassen en dieren die je op jouw boerderij kunt houden. Zo kun je kwartels en buffels houden en heb je tevens toegang tot het verbouwen van avocado's en diverse kruiden.
Daarnaast kun je kiezen uit meer verschillende huisdieren. kun je samenwerken met andere spelers via Connection Island om te handelen of te kletsen, is er een weersysteem dat constant verandert en kun je naast het werk op de boerderij ook baantjes vinden in de verschillende steden.
Al met al is er voor de liefhebbers van simulatiegames weer genoeg te doen in Story of Seasons Trio of Towns. Dik een jaar na de originele release in Japan kunnen gamers in Europa vanaf 16 oktober met de game aan de slag. Tijd dus om de laarzen weer uit de kast te halen, want het boerenleven komt er weer aan!

Populair Nieuws

Laatste Reacties