Stem nu op de XGN Gamescom Awards 2012

Article
maandag, 13 augustus 2012 om 9:00
xgn google image
Sinds jaar en dag zijn wij van XGN te vinden op de Gamescom om uitgebreid verslag te doen, zo ook deze week. Maar dit jaar organiseren we voor het eerst de Gamescom Awards. Stemmen op je favoriete game kan vanaf vandaag!
Er worden weer tal van mooie games getoond op de Gamescom in Keulen. Maar er kan er maar één de beste zijn! En die game moet onze Game of the Show 2012 worden. Jullie kunnen dan ook de hele week stemmen om te zorgen dat jouw favoriete game die felbegeerde titel in de wacht sleept.
De afgelopen dagen heeft de XGN redactie in goed overleg vijftien games genomineerd. Vanaf nu kunnen jullie op deze titels stemmen. De game die zondag 19 augustus om middernacht de meeste stemmen heeft binnengesleept, wint.
Om het extra spannend te maken kunnen jullie ELKE DAG een stem uitbrengen op je favoriete game. Daarnaast kun je een tegenstem uitbrengen op een game die je echt helemaal niets vindt.
Ga je zelf naar de Gamescom? Dan kom je vast en zeker onze Gamescom Awards-plakkaten tegen. De stands op de beursvloer van de genomineerde games zullen hier namelijk van voorzien worden, waardoor jullie weten dat je die games toch echt eventjes moet checken.
Stemmen kan nu, dus ga snel naar onze speciale Gamescom Awards-pagina en stem op je favoriete game!

Populair Nieuws