STEM NU op de XGN Game Awards 2013

Article
vrijdag, 06 december 2013 om 15:30
xgn google image
Sinterklaas is ons land weer uitgebonjourd, de Kerstman staat alweer te trappelen. Dat kan maar één ding betekenen: het jaar is bijna voorbij. In 2013 zagen wij geweldige games voorbij komen, maar wat was nou de allerbeste game? Jullie mogen dat bepalen tijdens de XGN Game Awards 2013!
Sinds 2008 houden wij ieder jaar de prestigieuze XGN Game Awards. De afgelopen jaren gingen grote spellen er met de prijzen vandoor, zoals Uncharted 2: Among Thieves, Assassin's Creed: Brotherhood, The Elder Scrolls V: Skyrim en vorig jaar Hitman: Absolution. Welke titel gaat er dit jaar met de prijs vandoor en zal zichzelf in dit rijtje met toptitels scharen?
Jullie kunnen vanaf vandaag je stem uitbrengen op jullie favoriete game op de speciale XGN Game Awards-pagina. De eerste ronde is hier van start gegaan, en je kunt hier kiezen op jouw game van 2013 in acht verschillende categorieën. Na de eerste ronde blijven er in elke groep twee games over, waar je op 9 december op kunt stemmen.
Na deze voorronde gaan de acht tofste games uit iedere groep naar de echte eindronde toe, waarop je kunt stemmen op 16 en 19 december. Op 24 december zal uiteindelijk de winnaar bekend worden gemaakt.

Tegenstemmen

Vind jij het belachelijk dat sommige games in de top 5 van hun categorie staan, dan heb je geluk! Je kunt namelijk, net als de afgelopen jaren, ook je tegenstem uitbrengen. Wil je niet dat een bepaalde titel wint? Stem dan tegen op deze game zodat hij minder kans maakt. Hierdoor kun je strategisch stemmen, en wij beloven dit geheim te houden!

Prijzen

Dat stemmen kan jullie ook nog eens iets opleveren, want ook dit jaar geven wij een gigantische lading aan prijzen weg! Denk aan games, toffe goodies en nog veel meer. Binnenkort zullen wij de prijzen wat meer in de spotlight zetten, maar je kunt je alvast inschrijven om kans te maken op de prijzen. Onderaan de Game Awards-pagina kun je jouw naam en adresgegevens achterlaten en als je iets wint, ontvang je je prijs in januari.

Breng je stem uit!

Waar wacht je nu nog op? Ga snel naar onze Game Awards-pagina en stem op jouw favoriete games!

Populair Nieuws