Stem nu op de XGN Game Awards 2012

Article
donderdag, 29 november 2012 om 17:00
xgn google image
Het jaar is alweer bijna voorbij. In 2012 zagen we tal van geweldige games voorbij komen. Maar welke was nou de allerbeste? Dat mogen jullie bepalen tijdens de XGN Game Awards 2012!
Sinds 2009 houden we bij XGN elk jaar de Game Awards. Het eerste jaar ging Uncharted 2: Among Thieves er met de felbegeerde prijs vandoor, in 2010 won Assassin's Creed Brotherhood en vorig jaar wist The Elder Scrolls V: Skyrim iedereen voor te blijven. Ook dit jaar komen er flink wat grote titels in aanmerking, dus dat belooft een spannende strijd te worden.
Je kunt vanaf vandaag op jouw favoriete game stemmen op de speciale Game Awards-pagina. De eerste ronde is nu namelijk van start gegaan. In de categorieën actie/avontuur, shooter, racing, downloadbaar, fighter, sports, RPG en multiplayer zoeken wij naar de beste games. Na de eerste ronde blijven er in elke categorie twee titels over. Vanaf 3 december kunnen jullie dan weer stemmen welke van die twee verder gaan.
Al die winnaars zullen doorgaan en maken kans Game van het Jaar te worden. Vanaf 6 december kun je daarop stemmen in verschillende rondes, tot er op 20 december één grote winnaar overblijft.
Net als vorig jaar kun je naast een stem voor je favoriete game ook een tegenstem uitbrengen. Wil je echt niet dat een bepaalde titel wint? Stem die dan weg en hij maakt minder kans. Strategisch stemmen kan hierdoor lonen, dus denk goed na over je keuze!
Natuurlijk stemmen jullie niet voor niets, want ook dit jaar geven we weer tal van prijzen weg. Denk aan pakketten met games, toffe goodies en nog veel meer. Binnenkort zullen de prijzen onder de aandacht gebracht worden, maar nu kun je je alvast inschrijven om kans te maken. Onderaan de Game Awards-pagina kun je jouw naam en adresgegevens achterlaten en als je dan iets wint, krijg je dat in januari in huis.
Waar wacht je dus nog op? Ga snel naar onze Game Awards-pagina en stem jouw favoriete games naar de top!