Stem nu op de derde ronde van de XGN Game Awards 2011

Article
vrijdag, 09 december 2011 om 17:15
xgn google image
Na een spannende strijd zit de tweede ronde van onze Game Awards er alweer op. De winnaars van de verschillende categorieën zijn bekend en nu gaan we verder met de stemming voor de Game van het Jaar.
Vorige week zaterdag begonnen we op XGN met onze jaarlijkse Game Awards. Vanaf dinsdag kon je stemmen in de tweede ronde. En vandaag zijn we alweer toe aan de derde ronde. Van de oorspronkelijke veertig games zijn er nog acht over die strijgen voor de titel Game van het Jaar.
Stemmen in de derde ronde van de XGN Game Awards kan tot aanstaande dinsdag 13 december. Dan zullen er weer vier games afvallen. De overgebleven titels maken dan nog steeds kans om jullie Game van het Jaar te worden.
Ga dus langs onze speciale Game Awards-pagina en stem op jouw favoriete titel.
Naast een stem voor een game, kun je ook een stem tegen een game uitbrengen. Wil je echt niet dat een bepaalde titel door gaat naar de volgende ronde, breng dan een tegenstem uit!
En vergeet dan niet even je adresgegevens onderin achter te laten, zodat je kans maakt op toffe prijzen. Deze prijzen zullen in de Vrijdagavondshow van vandaag allemaal getoond worden.
In de Vrijdagavondshow geven we ook de eerste Game Awards-prijs weg, een mooi Skyrim goodiepakket. Wil je daar kans op maken, twitter dan over onze Game Awards met de hastag #xga.

Populair Nieuws