Stem de 10 vetste superkrachten die jij in inFamous wilt zien

Article
woensdag, 12 maart 2014 om 18:00
xgn google image
Vanaf 21 maart ligt inFamous: Second Son voor de PlayStation 4 in de winkels. In elk deel van inFamous staat een superkracht centraal en ondertussen zijn er heel wat superkrachten bijgekomen. Of het nou vliegen is of spelen met vuur, iedereen wil in zijn of haar wildste dromen wel een superkrachten bezitten. Welke superkracht zie jij het liefst in inFamous verschijnen?
De inFamous franchise kent vele superkrachten, waarbij de ene beter is dan de ander. Elk superkracht heeft zo zijn voor- en nadelen. Als jij de kracht bezit om met vuur te spelen is het handig als je verwarming het niet doet, maar je kunt ook de kwade kant kiezen en een vuurbal op een menigte gooien.
Al met al kun je heel veel kanten op met superkrachten. Hieronder hebben wij een lijst samengesteld met twintig superkrachten. Welke superkracht zie jij graag in de inFamous games verschijnen? Wil je in het volgende spel van lichaam kunnen verwisselen of lijkt telekinese jou helemaal te gek? Laat ons weten welke top tien superkrachten hoe dan ook in een volgende inFamous moet komen!
Zijn we jouw favoriete superkracht vergeten? Laat dat dan snel hieronder weten en dan voegen we hem toe aan de lijst. Stemmen kan tot en met 20 maart 10:00 uur en de uitslag wordt nog op dezelfde dag bekendgemaakt.

Populair Nieuws