Dark Souls: de vijf meest frustrerende momenten

Article
woensdag, 12 maart 2014 om 19:00
xgn google image
Over twee weken komt Dark Souls II uit, en dan mogen we dus weer heerlijk keihard gaan schelden tegen de televisie omdat het je voor de zevenhonderdste keer niet lukt om 'n gebied vrij te spelen. Waarschijnlijk ken je die momenten al, en zo niet; dan herinneren we je graag aan de vijf beste én meest frustrerende momenten uit Dark Souls.
Wij hebben speciaal voor jou ons leven gegeven om zo ervoor te zorgen dat je een helder overzicht krijgt van de meest frustrerende momenten uit het spel. Speciaal voor jou zijn we duizenden keren doodgegaan. Speciaal voor jou hebben we vier controllers moeten vervangen, omdat de zoveelste controller uit het raam gesmeten werd. Dus ja, geniet maar mooi even van de lijst hieronder. We hebben ons best gedaan.

5. The Greatbow Knights

Ken je dat gedeelte van Anor Londo? Dat ongelofelijke pittige gedeelte met The Greatbow Knights. Sodetering zeg, wat moeilijk. Zelfs met de zwaarste armor kun je makkelijk keihard geraakt worden. Misschien komt het ook wel door het feit dat we te maken hebben met speren die op je af worden gevuurd, in plaats van pijlen. Dat is best pijnlijk. En dan word je ook nog vrij hard naar achteren gegooid. Geen probleem denk je, maar het feit dat je makkelijk naar beneden kunt vallen is toch wat minder prettig. Hoe je dat kunt voorkomen? Kijk maar naar het filmpje hieronder.

4. De spoken bij New Londo

Sta je daar dan, met je vloek. Je hebt hulp nodig, maar de specifieke medicatie is schaars. Gelukkig is er een gast in New Londo die je kan helpen. Het jammere is dat hij bovenop een spookhuis staat en dat jij naar boven moet komen. Tsja, dat gaat niet echt lukken met die ongelofelijk irritante spoken in het huis. Zij willen je het liefst zien sterven, en zullen je op de meest frustrerende momenten toeslaan. Juist op dat ene moment, wanneer je de ladder opgaat, begin je te huilen. God, één van de meest scary momenten ooit.

3. De grote katten

Wij hebben zelf bijzondere pech gehad in Darkroot Basin. Ken je die grote beerachtige katten nog? Nou, nadat we de eerste hadden verslagen en onze gezondheidsdrankjes op hadden gedronken, bleek dat er nog twee meer waren! En je krijgt niet eens de tijd om te herstellen. Opeens! Alsof het spel geen greintje medelijden met je heeft. Flut spel.

2. De Taurus Demonen

Een beetje aan het begin van het spel zul je een Taurus Demon op de brug tegenkomen. Een enorm pittige vijand, en je bent ontzettend blij dat je het gevecht overleefd hebt. En je denkt dat je 'm nooit meer tegenkomt. Wacht maar tot je halverwege in het spel zit; omringd door lava zul je zés van die demonen tegenkomen. Neeeeeeee!!!!!

1. De onzichtbare brug

Hier is XGN zó vaak doodgegaan, dat het een week heeft geduurd om weer de moed op te pakken en verder te gaan. Want wat het is ongelofelijk bagger, mensen. Zo vaak in het ravijn vallen, simpelweg omdat er onzichtbare bruggen aanwezig zijn. Wij hebben zó vaak gescholden, dat het niet anders kan dat jullie het met ons eens zijn. En omdat wij zo lief zijn, hebben we hieronder een filmpje.