Stem: De 10 meest gewilde games van 2014

Article
donderdag, 12 december 2013 om 17:00
xgn google image
Sinterklaas is het land uitgetrapt, de Kerstman bijna ook. Nog even en het is 2014. Een mooi moment om terug te blikken - zoals wij met jullie doen tijdens de XGN Game Awards 2013 - maar ook een mooi moment om vooruit te kijken. Daarom vragen wij: Wat zijn jullie meest gewilde games voor 2014?
Dat 2014 een topjaar wordt voor games staat buiten kijf. Denk aan titels als Destiny, Titanfall, Watch Dogs, The Division, The Elder Scrolls Online en Dark Souls II. Stuk voor stuk titels die de harten van gamers sneller laten kloppen. Wij kijken vanaf 16 december naar de toptitels van 2014, maar wij vragen hetzelfde aan jullie: wat zijn de pareltjes van 2014? Wat zijn de games waar wij absoluut naar uit moeten kijken en wat zijn de games die wij zonder na te denken moeten aanschaffen in de winkel?
Wij hebben hieronder alvast een selectie gemaakt van dertig toptitels die zullen verschijnen in 2014. Staat jouw favoriet er niet tussen? Laat het ons weten in de reacties en we tellen de game gewoon mee!
Stemmen op jouw favoriet kan tot en met dinsdag 17 december. De uitslag zal die week bekend worden gemaakt.