Stem: De 10 beste RPG's ooit gemaakt

Article
donderdag, 21 augustus 2014 om 15:04
xgn google image
Na een tijd afwezigheid is onze Top 10 rubriek weer terug. Vanaf nu kunnen jullie elke week stemmen op de tien beste, leukste of juist slechtste games van een bepaald onderwerp. Als eerste: de 10 beste RPG's!
De Top 10 was altijd een erg leuke en populaire rubriek. We hebben een tijdje pauze genomen, maar zijn nu weer terug met wekelijks een gloednieuwe Top 10. Deze wordt samengesteld door jullie: de XGN community!
Grote verandering ten opzichte van de oude Top 10, is dat we nu op het forum stemmen. Daar is gelijk plaats voor een goede discussie over de gekozen games en het inbrengen van nieuwe games. Laat je stem dus horen, want hij telt enorm mee.

Kies de beste RPG's

We beginnen de terugkeer van onze Top 10 rubriek met de beste role-playing games (RPG's) die ooit gemaakt zijn. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van 43 games. Hier kunnen jullie nu op stemmen om zo de tien beste uit te kiezen.
De resultaten zijn tijdens de stemmen nog even verborgen. Stemmen kan tot en met zondag 24 augustus. De uitslag wordt op donderdag 28 augustus bekendgemaakt.

Populair Nieuws