Nintendo eShop Update: Tomodachi Life-demo en weer Mega Man

Article
donderdag, 21 augustus 2014 om 13:09
xgn google image
Het is acceptabel dat er weinig nieuws in de eShop komt op zonnige zomerdagen, maar nu het weer nogal herfstig wordt, hunkeren we weer meer naar verse game-ervaringen. Geeft Nintendo die ons deze week in de eShop?

3DS

De ietwat saaie zomervakantie in de eShop gaat door, dus we gaan ook door met Mega Man. We hebben al weken een hele storm van titels uit die franchise, en deze week is het de beurt aan Mega Man IV (€3,99). Geen zin in dat oudje, dan kun je ook twee games gratis uitproberen. Een ervan is het bizarre Tomodachi Life, dat eigenlijk tegenviel maar alsnog verdacht veel wordt gespeeld. De andere gratis demo is Bit Boy!! ARCADE.
Wil je liever een hele game hebben, maar niet zoveel betalen, dan kan dat. Deze week telt de eShop voor 3DS vier koopjes:
Tomodachi Life

Wii U

Er zijn geen nieuwe releases op Wii U helaas deze week, wel een paar oudjes. Deze week worden we getrakteerd op Adventures of Lolo (€4,99), een NES-game waarin een blob een prinses moet redden. Iets origineler is dan Double Dragon II: The Revenge (€4,99), waarin je heerlijk om je heen moet beaten. Deze oorspronkelijk op de NES verschenen beat ‘em up is niet briljant, maar schijnt best vermakelijk te zijn. De Wii U heeft twee aanbiedingen, namelijk Nano Assault NEO (€7,49 tot 11 september, daarna weer €9,99) en verstoppertje-spel Chasing Aurora dat €3,49 tot 11 september, daarna weer €6,99.