Steep Free Ride content pakket - Pak hier jouw gratis code!

  Dit weekend is Steep gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Om dat te vieren geven wij codes weg voor het Steep Free Ride content pakket. Dit pakket bevat in-game items die niet op een andere manier verkrijgbaar zijn. Pak hieronder snel jouw gratis code!

  Steep is een open-world wintersport game die zich afspeelt in de Alpen. De game laat spelers in de huid van een professionele wintersporter kruipen en laat ze skiën, snowboarden en basejumpen vanaf de hoogste bergen. De game is dit weekend gratis te spelen op zowel PS4, Xbox One als PC. Het gaat hierbij per platform om de volgende tijden:

  • PlayStation 4: 10 maart om 19:00 uur tot 13 maart om 19:00 uur
  • PC (Uplay): 10 maart om 19:00 uur tot 13 maart om 19:00 uur
  • Xbox One: 10 maart om 09:00 uur tot 13 maart om 09:00 uur

  Spelers op de PS4 en PC moeten dus nog even tot vanavond wachten, maar spelers op de Xbox One kunnen nu al met de game aan de slag! Wij geven ter ere van dit gratis weekend in samenwerking met Ubisoft maar liefst 100 codes weg voor het Steep Free Ride content pakket. Dit toffe pakket bevat exclusieve items die alleen op deze manier te verkrijgen zijn, namelijk:

  • Free Ride board
  • Witte wingsuit
  • Woodcutter outfit

  steep free ride content pakket

  Pak hier je Steep Free Ride content pakket code!

  Wil jij met deze items aan de slag om zelfs de meest ultieme bergen te overwinnen? Pak dan hieronder je gratis code voor het Steep Free Ride content pakket! Wees er wel snel bij, want op is op!

  PAK HIER JE GRATIS CODE VOOR HET STEEP FREE RIDE CONTENT PAKKET

  Mocht je na het uitproberen van Steep dit weekend de game willen aanschaffen, dan kan dat bovendien met korting. Zo krijg je tot 21 maart maar liefst 50 procent korting op de standaard editie van de game voor Xbox One en is de Gold Edition met 40 procent korting te verkrijgen. Op PS4 is Steep tot 15 maart met korting aan te schaffen en kan je de Gold Edition met 44 procent korting binnenhalen. Ten slotte is Steep ook tot 15 maart met korting in de Ubisoft Store te verkrijgen, waarbij je op beide edities 40 procent bespaart.

  Steep

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.