Steam Summer Sale - Wat kocht de XGN redactie?

  De Steam Summer sale heeft wereldwijd ravage aangebracht op menig portemonnee. Maar wat hebben de redactieleden van XGN zoal gekocht? Lees het hier!

  De Steam Summer Sale is toch wel hét zomer evenement in de gaming wereld, en hier op de redactie zouden wij geen gamers zijn als we onze portemonnee er niet voor opentrekken. Nouja, de PC gamers dan. Hieronder vind je de, wellicht verassende, aankopen van enkele geliefde redactieleden.

  Jeroen

  Ik heb mij redelijk in kunnen houden tijdens deze Steam Summer Sale en ik heb in totaal drie games gekocht. Command & Conquer: Red Alert 3 wilde ik gewoon nog heel erg graag hebben. Voornamelijk omdat het een heerlijk spel is voor op LAN-party's en ook vanwege de uitdagende co-op modus.

  Daarnaast kijk ik erg uit naar The Witcher 3: Wild Hunt, maar de vorige twee delen had ik nog niet gespeeld. Gelukkig heeft Steam me nu weer geholpen om daar verandering in te brengen met de Enhanced Editions van The Witcher en The Witcher 2: Assassins of Kings!

  Mike

  Het afgelopen jaar, zo niet langer, heb ik eigenlijk alleen maar op de console gespeeld. Toen de Steam Summer Sale begon, werd ik echter weer verleid om games op de PC te spelen. Overigens wel heel specifiek in het strategie genre. Het enige genre games waar ik mijn PC voor wil gebruiken.

  De rest van de games blijf ik op console spelen. Daarom heb ik Anno 2070, Age of Empires III, Space Hulk, Endless Space, Reus, Shadowrun: Returns en Eador: Masters of the Broken World gekocht, waarbij ik al aardig ver ben in het verhaal van Anno 2070.

  Johan

  Ik heb tijdens deze Steam Sale twee spellen gekocht: The Witcher 2: Enhanced Edition en Tropico 4. De eerste omdat ik de laatste weken verknocht ben geraakt aan de eerste The Witcher, en ik niet wil stoppen als die game is uitgespeeld.

  Tropico heb ik gehaald omdat die spotgoedkoop was, en er niets leukers is dan de dictator zijn van een bananenrepubliekje. Viva El Juan!!

  Rob

  Dit jaar was een rustige Steam Sale. Het lijkt erop dat ik ondertussen alle games al verzameld heb. Niet zo vreemd, want de afgelopen jaren zijn er al zoveel games in de aanbieding geweest. Ook ben ik wat meer gaan kijken naar games die ik daadwerkelijk wil spelen in plaats van alles maar binnen halen wat goedkoop is.

  De game van deze sale voor mij was Dishonored. Deze game verscheen eind 2012 en wist toen een geweldige indruk achter te laten. De hele game deed ook wat denken aan Thief, een van mijn favoriete series. Hoog tijd dus om er eindelijk eens in te duiken!

  Joep

  Een game waar op diverse fora al talloze verhalen over werden verteld en waar ik niet over mee kom praten is nu voor een spotgoedkoop prijsje te kopen in de Steam Sale. Nu kan ook ik eindelijk de game spelen die mijn interesse al lang geleden heeft gewekt, maar waar ik nog nooit aan toe ben gekomen. De Steam sale was nogmaals een soort reminder voor de game die ik al zo lang wil spelen

  Maar genoeg over ons! Wat hebben jullie gekocht tijdens de Steam Summer Sale? Hebben jullie je braaf ingehouden of lekker wild gegaan en telkens onze tip van de dag gekocht?

  Shadowrun Returns

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.