Steam Summer Sale Tip van de Dag: Fallout New Vegas Ultimate Edition

  De Steam Summer Sale is inmiddels begonnen, hoog tijd dus dat wij je vertellen over onze topper van de dag. Vandaag is onze tip Fallout New Vegas Ultimate Edition. Je krijgt wanneer je deze versie koopt niet alleen de basisgame, maar ook een hele rits aan uitbreidingen.

  Fallout New Vegas Ultimate Edition, de game van Obsidian Entertainment die begin 2012 verscheen, is vandaag met 66% in prijs verlaagd. Hierdoor betaal je voor de hele collectie niet meer 19,99 euro, maar slechts 6,79. In Fallout New Vegas word je als koerier neergeschoten en voor dood achtergelaten. Gelukkig word je opgepept door een onbekende dokter, en trek je de wasteland van Nevada in op zoek naar antwoorden.

  Wil je overigens New Vegas zonder alle DLC's aanschaffen, dat kan ook. Fallout New Vegas is namelijk met 75% in prijs verlaagd, waardoor je nu maar 2,49 euro voor de titel van Obsidian Entertainment betaalt.

  Waarom Fallout New Vegas Ultimate Edition?

  Net als gisteren met FTL: Advanced Edition het geval was, is Fallout New Vegas Ultimate Edition ontzettend goed beoordeeld door verschillende critici. De game heeft een gemiddelde van 84 op Metacritic. Nog belangrijker is wat wij van de game vonden, en ook wij vonden de uitgebreide versie van het spel geweldig. Wij beoordeelden het spel zelfs met een 8,5 in onze recensie.

  De kwaliteit van de Fallout-serie is onomstreden. Fallout 3 is een van de klassiekers van afgelopen decennium, en New Vegas kwam heel dicht in de buurt van die topper. Met de Ultimate Edition haal je echter niet alleen de vanillagame in huis, maar ook de DLC's Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Couriers Stash, Gun Runners Arsenal en Lonesome Road. Hiermee kun je tientallen uren langer in Nevada verblijven, met nieuwe missies, wapens, recepten en personages.

  Andere games in de Steam Sale vandaag

  Mocht Fallout New Vegas Ultimate Edition niet helemaal jouw ding zijn, of heb je hem al in bezit, misschien dat een van de andere games in de Steam Sale dan wat voor jou is. Zo kun je vandaag onder andere Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist (75%, 7,49 euro), Metro Last Light (66%, 6,79 euro) en Brothers - A Tale of Two Sons (80%, 2,99 euro) met korting aanschaffen. Voor een volledige lijst met alle afgeprijste games kun je terecht op de website van Steam zelf.

  Fallout: New Vegas Ultimate Edition

  Verkijgbaar vanaf 10 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.