Star Wars reacties - Leeft The Force Awakens op social media?

Article
woensdag, 16 december 2015 om 17:20
xgn google image
Het is eindelijk zover: vanaf vandaag draait The Force Awakens in de bioscoop! De eerste voorstellingen voor het publiek in Nederland zijn al geweest. Wereldwijd hebben veel mensen ook al laten weten dat de film hen goed bevallen is. Hier vind je enkele spoilervrije Star Wars reacties op de nieuwe film!
De allereerste filmvoorstelling van The Force Awakens was vanochtend om 10.00 uur en veel fans willen de nieuwe film als eerste zien. De Pathé Bijlmer Arena was helemaal uitverkocht. Het animo was dan ook enorm hoog voor de nieuwe Star Wars film. Zo werd vandaag bekend dat de opbrengst van de film in de VS al binnen een dag is komen te staan op meer dan 100 miljoen dollar!
Sociale media is natuurlijk de ideale uitlaatklep om je mening te verkondigen. Sinds gisteren hebben verschillende mensen gereageerd via onder andere Twitter en Facebook. De meeste mensen zijn positief over The Force Awakens. Bekijk hier enkele voorbeelden van deze Star Wars reacties.

Star Wars reacties op Twitter

Enkele reacties van mensen die zeer te spreken zijn over de film vind je hieronder.
Hoewel er veel mensen zijn die de nieuwe film een warm hart toedragen, zijn er ook veel mensen die niet veel hebben met de filmreeks.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden van reacties op Twitter, maar Twitter stroomt op het moment over met mensen die foto’s posten van bioscoopzalen of berichten waarin mensen verkondigen vanavond naar de film te gaan. Wat dat betreft kan dan ook zeker geconcludeerd worden dat de eerste (Nederlandse) reacties voornamelijk positief zijn.

Star Wars reacties op Facebook

Behalve Twitter zijn er ook veel reacties gekomen op Facebook. Op de Nederlandse Facebookpagina van Star Wars hebben enkele mensen al hun kijkervaringen gedeeld. Een kleine selectie daarvan vind je hier.
De Volkskrant noemt de film ‘opwindend en liefdevol.’ Deze woordkeuze staat betekent niet voor iedereen iets positiefs.
Ook op Facebook is het merendeel van de reacties op de film positief. Als je ook benieuwd bent naar de film, kan het zeker geen kwaad om hem in de bioscoop te bekijken, als je reacties moet geloven.
Ben je benieuwd naar de mening van XGN? Hou dan onze website goed in de gaten, want binnenkort verschijnt onze review! De film draait vanaf vandaag in diverse Nederlandse bioscopen.

Populair Nieuws