Star Wars Celebration 2016 - Dag 2 met nieuwe Star Wars games (Video)

Article
zondag, 17 juli 2016 om 12:57
xgn google image
Star Wars Celebration 2016 dag twee zit erop. Vandaag stond de dag in het teken van het derde seizoen van Star Wars Rebels en de toekomst van de Star Wars games.
De tweede dag van de Star Wars Celebration 2016 zit er alweer op. In Londen kregen we vandaag nieuwe informatie over de animatieserie Star Wars Rebels en de Star Wars games van EA. Dat alles zie je in onze videoreportage hierboven. Als je onze video van de vorige dag hebt gemist, kun je die natuurlijk nog terugkijken.

Star Wars Celebration 2016 dag twee met video games

De naam van de nieuwe Star Wars Battlefront DLC is bekendgemaakt. Rogue One: Scarif gaat de uitbreiding heten. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden duiken we het universum in van de aanstaande Star Wars spinoff Star Wars: Rogue One. Aangezien Battlefront zich afspeelt ten tijde van de originele trilogie gaan we dus een stukje terug de tijd in met de nieuwe DLC.
Daarnaast werd de Death Star DLC getoond voor de game en het bevestigde waar fans al sinds de release om vroegen: we krijgen ruimtegevechten! Ook kun je vanaf volgende week alvast offline bezig in Star Wars Battlefront. De nieuwe offline ''singeplayer'' mode heet Skirmish en je kunt de game dan tegen bots spelen.
Ook voor de Galaxy of Heroes en The Old Republic games uit het Star Wars universum werden nieuwe uitbreidingen onthuld. Die eerste is een gratis turn-based RPG voor op je telefoon die je vanuit de mobiele stores kunt downloaden.
Naast games stond ook Anthony Daniels (C-3PO in de films) een uur lang op het podium. Hij werd daarbij vergezeld door Warwick Davis, een bekende Engelsman die ook meerdere malen een duit in het Star Wars zakje heeft gedaan. Hij speelde bijvoorbeeld een Ewok in de originele trilogie.
Helaas was dat bijna het einde van de Star Wars Celebration 2016. Morgen is de laatste dag, dus hopelijk sluiten ze de beurs af met wat groots!

Populair Nieuws