Star Wars Battlefront DLC - Dit kun je in ieder geval verwachten!

Article
donderdag, 28 januari 2016 om 10:14
xgn google image
Het is zover: na de Battle of Jakku map, die in december aan de game Star Wars Battlefront werd toegevoegd, komt er nieuwe Star Wars Battlefront DLC uit om de game een beetje op te fleuren. Hier kunnen we natuurlijk alleen maar blij om zijn.
Star Wars Battlefront mag wel een zeer goed verkopende game zijn, maar er was een hoop kritiek over de omvang van de content. De game was volgens Battlefront spelers veel te beknopt en daarom beloofden EA en DICE met gratis DLC te komen, die je ook zonder season pass kunt verkrijgen. Deze week maakte de ontwikkelaar en uitgever één en ander over de inhoud bekend, dit is een overzicht van de Star Wars Battlefront DLC die je de komende tijd kunt verwachten!

Gratis Star Wars Battlefront DLC in januari

Deze week begon de ontwikkelaar met het toevoegen van nieuwe elementen. Het belangrijkste is de Tatooine Survival map. Deze was er natuurlijk al, maar hij was enkel beschikbaar voor de modus Survival. Wanneer de game geüpdate is kun je in de map aan het werk met de modi Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt en Heroes vs Villains en Raider Camp.
Ook zijn er twee outfits beschikbaar, voor zowel Han Solo als Luke. Dit zijn speciale Hoth outfits en deze worden dan ook beschikbaar als er op die planeet gespeeld wordt. Deze kostuums waren al eerder beschikbaar voor de mensen die in december de Heroes Holiday community missie gespeeld hebben.
Private matches worden ook mogelijk met deze update. Zo wordt het voor spelers een stuk makkelijker om een match te starten met vrienden en bekenden. Daarnaast komen community events beschikbaar.
85556

Star Wars Battlefront DLC in februari en maart

In de maand februari staat er ook weer nieuw DLC materiaal op ons te wachten. Hier zit onder andere een gloednieuwe survival missie op de planeet Hoth bij. Voor de Modi Fighter Squadron, Supremacy, Turning Point en Walker Assault komt er een nieuwe map die zich ook afspeelt op de planeet Hoth. De ijsplaneet Hoth is natuurlijk bekend uit de voor velen beste Star Wars film: The Empire Strikes Back.
Daarbij wordt de Modus Turning point beschikbaar voor alle maps die de Supremacy en de Assault modi ondersteunen. Voor maart kunnen spelers een nieuwe multiplayer map op de planeet Endor verwachten. In de jungle van deze maan uit Return of the Jedi kunnen we dan weer heel veel gevechten voeren.
85557

DLC voor de season pass

Daar waar de gratis Star Wars Battlefront DLC die EA en DICE beschikbaar maken ergens in maart zal ophouden, is er voor season pass houders meer om naar uit te kijken.
In maart komt er content beschikbaar, waarmee je de strijd aangaat in de Outer Rim, op de planeet Sullust om precies te zijn. Daarnaast kun je een nieuwe map ontdekken op Tatooine en wel in het paleis van Jabba the Hutt!
Van de zomer krijgen we kersverse content op de planeet Bespin voorgeschoteld. Er worden maps beschikbaar gesteld die zich afspelen in Cloud City.
In de herfst van dit jaar komt ontwikkelaar DICE met maps die zich afspelen op één van de meest iconische locaties in de Star Wars saga: the Death Star!

Ook Star Wars Battlefront DLC in 2017

Verder is er voor season pass houders begin 2017 nog het één en ander te beleven, maar hier is nog geen informatie over vrijgegeven. Ook zullen we nog moeten afwachten of er nog meer wordt toegevoegd aan de Star Wars Battlefront DLC die nu bekend is.

Populair Nieuws

Laatste Reacties