Alle Star Wars Battlefront beta wapens op een rijtje

Article
maandag, 12 oktober 2015 om 17:50
xgn google image
De Star Wars Battlefront beta geeft spelers een kijkje in het arsenaal van het Star Wars universum. Wij hebben hier een overzicht gemaakt van de Star Wars Battlefront beta wapens, zodat jij precies weet met welke wapens je deze laatste paar dagen aan de slag kan!
In de beta van Star Wars Battlefront kunnen spelers aan de slag met twee verschillende unlocks: Star Cards en Blasters. Star Cards zijn abilities en items die je mee kan nemen in een gevecht, zoals een jump pack, een schild, een ander wapen of een granaat. Blasters zijn je primaire wapens, en in de Star Wars Battlefront beta krijgen spelers de keuze uit vier verschillende Blasters.
Wil je deze wapens of Star Cards gebruiken in de beta, dan moet je ten eerste een bepaald level zijn om deze te ontgrendelen. Ten tweede moet je over het benodigde aantal credits beschikken om deze vrij te kopen. Deze credits kan je verdienen door potjes te spelen en challenges te voltooien.

De blasters

Zowel de Imperials als de Rebels beschikken over dezelfde vier Blasters, maar deze worden in verschillende volgorde ontgrendeld. Voor Imperial is de volgorde als volgt:
  • Beginwapen: E-11 Blaster Rifle
  • Level 3: DH-17 Blaster Pistol
  • Level 4: A280C Blaster Rifle
  • Level 5: DLT-19 Heavy Blaster
Voor de Rebels gaat de volgorde zo:
  • Beginwapen: A280C Blaster Rifle
  • Level 3: DH-17 Blaster Pistol
  • Level 4: E-11 Blaster Rifle
  • Level 5: DLT-19 Heavy Blaster
Wij hebben dit weekend verschillende Battlefront beta tips voor je op een rijtje gezet, waarin ook advies wordt gegeven over deze Blasters. Zo zijn de DH-17 en DLT-19 bijvoorbeeld goed voor de map Sullust, en kan je op Hoth beter kiezen voor de E-11 of de A280C.
79994

Star Cards

De Star Cards worden voor zowel de Imperials als de Rebels op hetzelfde moment ontgrendeld, en de volgorde waarin deze kaarten worden ontgrendeld is als volgt:
  • Level 2: Terminal Detonator (granaat)
  • Level 3: Cycler Rifle (wapen), Ion Shot (wapenmodificatie)
  • Level 4: Ion Grenade (granaat)
  • Level 5: Jump pack (ability), Personal Shield (ability), Sharpshooter (ability)
Wanneer je deze Star Cards ontgrendelt en vrijkoopt, kan je ze in het spel gebruiken. Dit doe je door ze voorafgaand aan een game te selecteren. Deze Star Cards leveren een hoop voordelen op, dus het is handig om deze te gebruiken. Je kan er twee tegelijk selecteren, een voor elke hand.
Je hebt Star Cards in verschillende soorten en maten: in de beta zien we granaten, wapens, modificaties en abilities langskomen. Onderling zijn deze kaarten ook uiteenlopend.
Zo kan je het jump pack gebruiken voor extra mobiliteit: via een soort van jetpack kan je jezelf een boost geven tijdens het voortbewegen over het slagveld. Ook zijn de granaten enorm handig, zeker aangezien deze ongelimiteerd in aantal zijn. Wel zijn deze granaten aan een timer gebonden, waardoor je er eigenlijk dus zoveel kan gooien als je maar wil, maar je moet wel na het gooien van een granaat wel even wachten tot je de volgende kan gooien.
Star Wars Battlefront komt op 19 november uit voor de Xbox One, PS4 en PC.