Zoek je binnenkort een stageplek? Wees welkom op onze redactie!

Article
dinsdag, 07 juni 2022 om 12:30
xgn zoekt redactionele stagiaires per direct of vanaf september 52302f1641459321
Zoek jij een stageplek voor een leuke entertainment website? Kom dan bij ons stage lopen! Wij richten ons op games, films, tv-series, gadgets, Formule 1 en nog veel meer, én zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Onze artikelen, video's en socialemediakanalen worden dan ook dagelijks gelezen door duizenden fans! Zoek jij per direct of binnenkort een stageplek? Lees dan gauw verder.
Droom je er altijd van om te werken in de entertainmentindustrie? Dan is XGN een mooie werkplek om ervaring op te doen. Je kan vlieguren draaien en veel content produceren. Bovendien zijn er ook leuke perstrips om naar toe te gaan, nu de coronacrisis dat weer toelaat.

Stageplek gezocht? Cover games, films, tech, F1 en meer!

Vanuit ons kantoor in Amsterdam (goed bereikbaar met openbaar vervoer én auto) kom je fulltime ons team versterken. We bieden een uitdagende, leuke en vrije stage met veel mogelijkheden tot ontplooiing. Als redactionele stagiair kom je uit een communicatieve of journalistieke studierichting en heb je ervaring met het schrijven van boeiende teksten of weet je hoe socialemediakanalen werken. Interesse in ons vakgebied is uiteraard een pré.
Wat we van jou verwachten is een leuke, spontane en flexibele houding. Daarvoor krijg je een hoop ervaring en plezier terug in een jong team. Wat voor jou? Solliciteer dan!
Periode
Per direct of per februari. Minimaal 3 maanden, bij voorkeur 5 maanden en 5 dagen per week.

Werken bij XGN - Geïnteresseerd?

Wij zijn een erkend leefbedrijf en hebben momenteel drie oud-stagiairs fulltime in dienst, twee fulltime en één 32 uur per week.

Wil jij werken bij XGN? Stuur je CV en motivatie plus foto naar: redactie@xgn.nl.
Hopelijk horen we je snel?!
Stage redactie voor games, films en <a href=tech!" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201612/t/stageplek.jpg" />
Stage redactie voor games, films en tech!
Stage redactie voor games, films en tech!