Deze spin-off series kunnen we binnenkort verwachten!

  Kun jij ook geen genoeg krijgen van je favoriete serie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Van deze populaire series is er allemaal een spin-off serie op komst. Wij hebben een aantal spin-off series op een rijtje gezet die je in de komende jaren kunt verwachten.

  Warner Bros. Television

  The 100

  Helaas zullen we binnenkort afscheid moeten nemen van de populaire, post-apocalyptische serie The 100. Na zeven spannende seizoenen komt er een einde aan de avonturen van Clarke Griffin en haar vrienden. Toch zal het laatste seizoen niet helemaal het einde van The 100 zijn. Volgend jaar zal er een spin-off serie komen met een volledig nieuwe cast.

  De spin-off serie zal dienen als een prequel die zich velen jaren voor de gebeurtenissen van The 100 zal afspelen. In de prequel serie krijgen we te zien hoe de planeet aarde verwoest zal worden en volgen we een groep overlevenden die proberen op een verwoestte aarde te overleven. Het zal niet lang meer duren voor we de eerste beelden kunnen verwachten. Een aantal personages en mogelijk ook de eerste aflevering van de spin-off serie zullen we in seizoen 7 van The 100 voor het eerst zien.

  AMC Studios

  The Walking Dead

  De wereld van The Walking Dead is al een lange tijd groter dan alleen de populaire tv-serie en de comics. Na het succes van The Walking Dead verscheen in 2015 de spin-off serie Fear The Walking Dead. In deze serie volgen we twee families aan het begin van de zombie apocalypse. Toch blijft het daar niet bij!

  Er is inmiddels een nieuwe spin-off serie in de maak genaamd The Walking Dead: World Beyond. Deze serie zal zich tien jaar na de apocalypse afspelen in Nebraska. De serie zal zich vooral focussen op de eerste generatie na de apocalypse. Fans wisten al een tijdje dat we meer konden verwachten. In 2018 werd er tijdens San Diego Comic Con bekendgemaakt dat er een derde show van The Walking Dead franchise zou komen.

  De serie zal uit twee seizoenen bestaan waarvan elk seizoen tien afleveringen bevat. The Walking Dead: World Beyond zou 16 april in première gaan, maar dit is door de komst van het coronavirus niet doorgegaan.

  Home Box Office (HBO)

  Game of Thrones

  Of je het laatste seizoen geweldig vond of juist helemaal niet, we zullen het nu toch echt zonder nieuwe seizoenen moeten doen. Toch zijn er volgens Game of Thrones-auteur George R.R. Martin nog genoeg verhalen te vertellen. En na het succes van de populaire HBO-serie is het niet gek dat er nog meer aan zit te komen.

  Game of Thrones krijgt een spin-off serie genaamd Bloodmoon. HBO heeft onlangs bekendgemaakt dat de serie een prequel zal zijn die zich een paar honderd jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af zullen spelen. Helaas betekent dit wel dat we onze favoriete personages niet in de prequel zullen zien, maar we zullen kennismaken met een hoop andere personages uit de geschiedenis van Westeros.

  Vooral voor de Targaryen fans is er goed nieuws, de prequelserie zal namelijk vooral in het teken staan van de Targaryen familie. De opnames van deze prequel-serie moeten nog van start gaan.

  The CW Network

  Gossip Girl

  Een andere bekende serie die weer terug zal komen is Gossip Girl. In 2012 eindigde de serie na zes seizoenen. Toch werd er een paar dagen geleden bekendgemaakt dat er een spin-off serie van Gossip Girl zou komen. Het verhaal van de nieuwe spin-off serie zal zich acht jaar na de gebeurtenissen van Gossip Girl afspelen en volgen we een groep nieuwe tieners. Dit betekent helaas dat we de oude personages niet terug zullen zien.

  Kristen Bell keert wel terug als verteller en de stem van Gossip Girl. Het eerste seizoen van de spin-off zal in totaal tien afleveringen krijgen en zal op HBO Max te zien zijn. Oorspronkelijk zou de serie in de lente van 2020 uitkomen, maar door het coronavirus zullen we waarschijnlijk iets langer moeten wachten.

  Showtime Networks

  Penny Dreadful

  Veel fans vonden het ontzettend jammer toen de serie Penny Dreadful al na drie seizoenen moest stoppen, maar gelukkig kunnen we binnenkort meer van deze duistere serie verwachten. Op 26 april 2020 zal de spin-off serie Penny Dreadful: City of Angels in premiere gaan. Deze spin-off serie zal zich 50 jaar na de gebeurtenissen van Penny Dreadful afspelen in de gouden eeuw van Hollywood.

  Natalie Dormer, ook bekend van haar rol als Margaery Tyrell uit Game of Thrones, speelt de rol van Magda, een bovennatuurlijke demon die van vorm kan veranderen. In de serie krijgen we veel sociale problemen te zien die in 2020 ook relevant zijn en Penny Dreadful zou Penny Dreadful niet zijn zonder de oude, duistere verhalen. Hier kunnen we in Penny Dreadful: City of Angels zeker meer van verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.