Speedlink gaming hardware line-up - Nieuw gereedschap om mee te gamen

  Niet alleen games waren te bewonderen tijdens gamescom vorige maand. Ook leveranciers van hardware waren aanwezig om hun nieuwe line-up te tonen, waaronder het bedrijf Speedlink. De tentoongestelde Speedlink gaming hardware die nog uit moet komen, zou nog wel eens de harten van de gamers kunnen stelen. Wij hebben de producten op een rijtje gezet.

  Van headsets tot keyboards en speakers tot muizen, Speedlink heeft het allemaal. De aankomende Speedlink gaming hardware doet hier nog een schepje bovenop met flightsticks, controllers en zelfs comfortabele stoelen waar je in weg smelt. Al deze artikelen zijn speciaal voor de gamende consument gemaakt, om het optimale gemak te behalen. Lees verder en wie weet zit er wel wat voor jou bij!

  Decus RESPEC

  De Decus is terug met een verbetering. De razendpopulaire muis wordt opnieuw uitgebracht, maar dit keer wordt er nog meer aandacht aan de gamer besteed. Zo bevat de Decus RESPEC een viertal aan gewichten van 4,5 gram. Hierdoor kan je het gewicht aanpassen naar keuze, waardoor de muis niet meer te licht aanvoelt.

  Naast het feit dat de topcase nog iets ergonomischer is gemaakt, is de muis bijna hetzelfde gebleven. Zo heb je nog steeds zeven programmeerbare knoppen die ingesteld kunnen worden aan de hand van vijf profielen. 400 tot 5000dpi is wat je met de RESPEC in huis haalt, waarbij ook een rapid fire knop niet mag ontbreken. De Decus RESPEC komt in september uit voor een prijs van 50 euro.

  Airrow Flightstick

  Voor games waarin je de piloot uithangt, geeft een flightstick de beste ervaring. Speedlink kom met een enorm uitgebreide pook die ervoor moet zorgen dat je vastgekluisterd zit aan je virtuele cockpit. De Airrow moet de meest realistische ervaring op het gebied van deze games gaan brengen.

  De Airrow Flightstick van Speedlink is een gevaarte met maar liefst 29 knoppen. In combinatie met zijn solide basis en vrij beweegbare pook, krijg je dan ook het gevoel echt in de cockpit te zitten. Het is zelfs mogelijk om een speciale deadzone vast te stellen, waardoor je meer accuraat te werk kan gaan. De Airrow Flightstick is onlangs uitgekomen voor een prijs van 90 euro, maar vanwege groot succes kan de levertijd nog redelijk uitlopen.

  Quinox USB Gamepad

  Keyboards lijken wel geheel overbodig te worden voor het gamen op de PC. Speedlink komt, naast de flightstick, met nog een nieuw product om aan te tonen dat het spelen van games ook heel anders kan. Zo wordt er in oktober een gamepad uitgebracht, genaamd de Quinox. Deze controller voor op de vertrouwde computer krijgt een prijskaartje van 70 euro mee.

  De Quinox is erg gemakkelijk om in gebruik te nemen, aangezien er alleen maar een USB-kabel aangesloten hoeft te worden. De twee analoge sticks hebben, net zoals het D-pad, geïntegreerde functies waardoor je veel meer mogelijkheden krijgt.

  Bovendien heeft de Quinox vier knoppen bovenop en maar liefst vier knoppen op de achterkant om zelfs de meest ingewikkelde macro's tot hun recht te laten komen. De Quinox beschikt verder over een aantal verschillende profielen om geheel aan de personalisering te voldoen.

  Omnivi Gaming Mouse

  Naast de Decus RESPEC komt Speedlink met nog een kersverse gaming muis. De Omnivi behaald maar liefst 12000dpi, wat geheel naar eigen smaak aan te passen is. Deze muis bevat maar liefst tien verschillende knoppen die geheel aanpasbaar zijn naar de eigen wensen.

  De Omnivi weegt in totaal 145 gram om de gamer extra comfort te geven. De iconische zwart rode kleuren van Speedlink keren, vanzelfsprekend, ook bij dit design terug. Toch is het mogelijk om de muis extra kleur te geven met zeven verschillende tinten licht. De Omnivi komt in oktober uit voor een prijs van 70 euro.

  REGGER gaming stoel

  Een goede stoel is het halve werk tijdens het gamen, want vooral lange sessies moet je goed door kunnen halen. Speedlink is daarom al met zijn eigen gaming stoel gekomen, maar komt met een aantal nieuwe stijlen. Zo wordt het meubilair uitgebracht in de kleuren geel, blauw en zwart, met andere materialen. Deze variaties zijn beschikbaar vanaf eind oktober of begin november.

  Voor de gamers die nog niet bekend zijn met de originele REGGER gaming stoel, deze voldoet aan het comfort dat het nodig heeft. Zo heeft de stoel armleuningen die te draaien zijn, beschikt het over een rugkussen en kan de rugleuning helemaal horizontaal gelegd worden. De materialen waaruit de stoel bestaat, zijn onder andere suède, metaal en synthetisch leer. Het geheel is in huis te halen voor een prijs van 230 euro.

  Met deze nieuwe line-up aan producten biedt Speedlink gamers een mooi pakket hardware, welke allemaal al later dit jaar in de winkels liggen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.