Scoor PS5 games goedkoper dan ooit in de PS Store

Article
donderdag, 11 januari 2024 om 13:15
holiday salef1704718852
Gamen kan een dure hobby zijn. Wie graag games speelt betaalt daarom liever niet de hoofdprijs. Gelukkig hoeft dat ook niet, heel veel games zijn nu flink in de aanbieding in de PlayStation Store tijdens de Holiday Sale. Wij hebben de beste PS5 games die nu goedkoper zijn dan ooit en met de grootste korting op een rijtje gezet.
De dure decembermaand is voorbij dus veel gamers moeten de hand op de knip houden. Wie toch graag nieuwe games wil scoren kan maar beter uitkijken naar een goede deal. Gelukkig is in de PS Store de januari uitverkoop van start gegaan met heel veel kortingen op grote games.
Wij scheiden het kaf van het koren en zetten de games op een rij die nu goedkoper zijn dan ooit tevoren.

Goedkope PlayStation 5 games in de PS Store

De PS Store is gevuld met honderden games die in de aanbieding zijn. Niet elke aanbieding is even scherp, sommige games zijn al eerder voordeliger te koop geweest.
Wij hebben alle games uitgezocht die nu goedkoper zijn dan ooit tevoren en daar zitten grote klappers bij, die zeker de moeite waard zijn! Vaak betreft het Deluxe, Gold of Premium editions, die vaak (veel) meer kosten dan de basisgame, maar nu toch betaalbaar zijn.
Deze PS5 games zijn nu op hun laagste prijs ooit in de PS Store:
gotham knights releasedatum laatste pre orders trailer gameplay en meer geruchtenf1649944223
layers of fearf1654804254
resident evil 4 remakef1586784675
PS VR2 games:
Vrijwel alle games zijn tot 18 januari in de sale, dan eindigt de januari sale in de PlayStation Store. Wacht dus niet te lang met je aankopen.