RuneFest 2018 aankondigingen - Genoeg content voor elke scaper!

  Het was weer zover: RuneFest 2018 barstte los in Londen en deze keer waren de RuneFest 2018 aankondigingen van een nog hoger kaliber. Nieuwe steden, nieuwe vaardigheden en nieuwe versie van bestaande skills. Wij zetten de tofste RuneFest 2018 aankondigen voor je op een rijtje!

  Smithing rework

  Spelers van RuneScape zullen al bekend zijn met het mijnen van erts om deze vervolgens om te smelten naar wapens en bepantsering. De modernste versie van RuneScape zal vanaf begin volgend jaar een flinke vernieuwing krijgen met de mining en smithing rework.

  Niet langer zal je met het hoogste niveau in beide vaardigheden uitrusting kunnen maken voor iemand met een gemiddeld niveau, maar daadwerkelijke het neusje van de zalm. Daarbij komt ook nog dat een rots een bepaalde hoeveelheid erts bevat voordat deze ‘op’ is, in plaats van dat slechts één speler er mee aan de haal kan. Bereid je dus voor op nog toffere en betere uitrusting als je flink wat tijd en geld hebt geïnvesteerd in de smeed-vaardigheid!

  Prifddinas in Old School

  Een paar jaar geleden kregen spelers van het moderne RuneScape eindelijk de laatste quest in het verhaal van de elven toen de elvenstad Prifddinas toegankelijk werd. Met veel bombarie werd de gigantische stad der puntoren in gebruik genomen en als alles goed verloopt, zullen ook spelers van Old School RuneScape de stad kunnen verkennen in de nabije toekomst.

  Hier moet wel bij worden gezegd dat het afhankelijk is van wat de spelers willen. Als meer dan dertig procent de nieuwe stad (met nieuwe manieren om vaardigheden te trainen) niet zit zitten, dan gaat het feestje mooi niet door.

  Warding

  Al jaren worden er grappen gemaakt over nieuwe vaardigheden in RuneScape. Zeilen is één van de meest gevraagde skills, maar binnenkort kan een andere vaardigheid terug worden gevonden in Old School RuneScape. Wederom net als bij Prifddinas, enkel als de community voor stemt. Zo hebben de spelers flink wat invloed met de RuneFest 2018 aankondigingen dit jaar.

  Mocht dat gebeuren, dan zal er een nieuwe skill verschijnen waarmee spelers hun magie op een andere manier kunnen verbeteren. Zoals het smeden van een beter zwaard dat doet voor vechten met een scherp voorwerp, zal Warding dat doen voor magie. De details zijn nog niet volledig bekend, maar magiërs kunnen alvast hun vingers aflikken.

  Till Death Do Us Part

  Voor spelers van het moderne RuneScape is er ook genoeg om naar uit te kijken met een andere RuneFest 2018 aankondiging. In oktober zullen scapers van deze titel de vier rijders van de apocalypse een handje kunnen helpen in het verdedigen van de wereld zoals zij die kennen.

  De vier bekenden (die tevens eind dit jaar terug zullen keren in Darksiders 3) zullen samen met de speler moeten voorkomen dat de wereld waarop zij lopen in het afvoerputje belandt. Een evenement dat in ieder geval tot aan het einde van oktober door zal lopen en een flinke hoeveelheid ervaringspunten zal geven aan deelnemers.

  Elite Dungeon 3

  De laatste RuneFest 2018 aankondiging is een grote. Wie wil bewijzen dat hij of zij elke vijand kan verslaan, zal er in februari van 2019 ook in RuneScape weer wat te beleven zijn. Eerder kwam voor dat spel al een flinke uitdaging uit in de vorm van Elite Dungeon één en later nummer twee, in de tweede maand van volgend jaar komt ook de derde uit.

  Het slotstuk in de trilogie van content, die de speler mee zal nemen naar het diepe van de oceaan om het daar op te nemen tegen tal van sterke vijanden en een mysterieuze eindbaas. Wie is deze zelfverklaarde ambassadeur (die zich ook letterlijk zo noemt, de ambassadeur) en namens wie probeert hij de wereld van RuneScape om zeep te helpen? Aan de speler om dat uit te vogelen!

  RuneFest 2018 vond dit weekend plaats in Londen. XGN.nl was erbij. Zo speelden wij alvast de moderne versie van RuneScape mobile, welke erg goed beviel.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.