7 romantische komedies op Netflix

  Februari is onder andere de maand van de liefde. Hoewel Valentijnsdag net is geweest, kun je nog altijd samen romantische komedies bingewatchen.

  Dutch FilmWorks (DFW)

  What To Expect When You're Expecting

  In deze romantische komedie met onder andere Cameron Diaz, Anna Kendrick en Jennifer Lopez volg je het leven van vijf koppels die ieder in verwachting zijn van een baby. Uiteindelijk zullen ze de confrontatie aan moeten gaan met het onverwachte. Fitnesstrainer Jules kan maar moeilijk de balans vinden tussen haar actieve leven en haar zwangerschap. Fotografe Holly kan geen kind krijgen en besluit met haar man Alex een kind te adopteren uit Ethiopië. Wendy probeert al twee jaar een kind te krijgen met haar man Gary en uiteindelijk lukt dat ook. Hoe zullen deze koppels de zwangerschappen overleven?

  Twentieth Century Fox Home Entertainment

  What Happens In Vegas

  Twee totaal verschillende mensen die elkaar niet kennen komen elkaar tegen in Las Vegas. Jack Fuller, die niets serieus neemt en Joy McNally die een ambitieuze beurshandelaar is. Allebei hebben ze hun eigen problemen. Jack is ontslagen als timmerman bij het bedrijf van zijn vader en Joy wordt gedumpt door haar verloofde Mason. Beiden besluiten ze naar Las Vegas te gaan en ze ontmoeten elkaar na een avondje drinken. Voor ze het weten worden ze de volgende dag wakker en zijn ze opeens getrouwd, maar daar zitten ze absoluut niet op te wachten. Als Jack 3 miljoen dollar wint bij een gokautomaat, eisen ze allebei het geld. De rechter stelt voor om hun huwelijk 6 maanden lang een kans te geven.

  Netflix

  Isn't It Romantic

  Architect Natalie heeft een hekel aan romantische komedies. Ook zit ze niet echt te wachten op een vaste relatie. Als ze op een dag betrokken raakt bij een diefstal stoot ze haar hoofd. Wanneer ze wakker wordt, is ze beland in een wereld dat alles te maken heeft met romantische komedies. Daar wil zij natuurlijk niets mee te maken hebben. Maar dat gaat moeilijk, want ze trekt de aandacht van twee mannen die verliefd op haar worden.

  Netflix

  Set It Up

  Harper en Charlie zijn beide assistenten voor bazen die niet echt rekening houden met hun assistentie en nogal verslaafd zijn aan hun werk. Harper en Charlie besluiten hun bazen aan elkaar te koppelen door hun op date te sturen. Maar terwijl ze dat doen lijkt er ook liefde in de lucht te hangen voor ze.

  Netflix

  Sierra Burgess Is A Loser

  Sierra Burgess is niet bepaald het populairste meisje op school. Terwijl ze hard studeert om naar de universiteit te gaan, maakt het populaire meisje Veronica haar het leven zuur. Op een dag krijg Sierra een sms'je van de knappe voetballer Jamey, alleen het probleem is dat Jamey denkt dat hij met Veronica aan het sms'en is. Na lange gesprekken tussen Sierra en Jamey, stelt Jamey voor om op date te gaan. Sierra besluit hulp te vragen aan Veronica, die gedumpt is door haar vriendje. Veronica helpt Sierra om het hart te winnen van de knappe Jamey.

  Netflix

  The Kissing Booth

  Elle Evans is erg populair en houdt wel van een feestje. Maar hoe populair ze ook is, ze heeft nog nooit met iemand gezoend. Tijdens carnaval komt ze de jongen tegen op wie ze verliefd is. Ze komen elkaar tegen bij de attractie de 'kissing booth'. Het enige probleem is dat deze jongen de broer is van haar beste vriend, tegen wie ze alles kan vertellen. Maar dit kan ze niet zomaar tegen haar beste vriend vertellen. Ze wil hun vriendschap niet op het spel zetten.

  Netflix

  To All The Boys I've Loved Before

  Scholier Lara Jean Covey schrijft liefdesbrieven naar alle jongens voor wie ze gevoelens heeft. De brieven stuurt ze niet naar hun op, maar ze bewaart haar brieven in de kast. Op een nacht sluipt haar zusje Kitty Lara's kamer binnen. Lara is op de bank in slaap gevallen en heeft niets door. Kitty vindt de brieven in haar kast. De volgende dag blijkt dat onder andere josh, haar jeugdvriend op wie ze verliefd is de brief heeft gekregen.

  Bekijk nu ook To All The Boys: P.S. I Still Love You nu ook op Netflix om te zien hoe dit verhaal verder gaat.

  Welke film ga jij kijken op Valentijnsdag? Laat het hieronder weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.