Riverdale seizoen drie op Netflix - vijf dingen die we willen zien!

Article
dinsdag, 16 oktober 2018 om 11:20
vijf dingen die we willen zien in riverdale seizoen drie 140505 1
We hebben een tijdje moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver: Riverdale is terug op Netflix. Het nieuwe seizoen is van start en we hebben een aantal dingen die we terug willen zien in Riverdale seizoen drie op Netflix.

1. Meer serpent actie

Met hun stoere leren jassen en leuke bendeleden: wij willen meer actie van de serpents. Dat ze niet altijd even goede dingen doen vergeten we voor een momentje, want deze bende vol met criminelen is ontzettend gaaf en geeft ons toch wel een warm hart. Om niet te vergeten zit Jughead in de Southside Serpents waar we ook ontzettend van genieten. Een goede dosis Jughead is altijd belangrijk.
In het vorige seizoen was ook te zien dat Cheryl zich bij de bende aansloot. Wij willen zien hoe dit uit gaat pakken. Verder was er in een teaser van Riverdale te zien dat Archie Andrews opeens een tatoeage heeft van de Southside Serpents. In de eerste aflevering van Riverdale kregen we gelukkig al wat Serpent actie, maar wij willen meer! Accepteren doen we niet als het hierbij blijft.
140506

2. Verder uitgewerkte karakters

We zijn allemaal gek op karakters als Jughead Jones en Veronica Lodge, maar toch zijn er andere karakters die ook wel wat achtergrond kunnen gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld karakters als Kevin Keller en en Sweet Pea waarvan we eigenlijk wel meer willen weten.
Wel was er al bekend geworden dat karakters als Tony en Josie meer aandacht zouden gaan krijgen in seizoen drie van Riverdale op Netflix. Van Tony wisten we wel al een paar dingen, maar toch valt er nog veel meer over dit stoere Serpent-lid uit te vinden. En verder zou het ook zomaar voor kunnen komen dat Kevin wat meer verhaal krijgt, maar het is niet zeker dat we dat te zien gaan krijgen in seizoen drie van Riverdale op Netflix.
140507

3. Storytelling

In het eerste seizoen konden we genieten van Jughead die het verhaal vertelde. Dit was al een van de vele redenen waarom je Riverdale zou moeten kijken. Het vertellen gaf namelijk een soort sprookjesachtig gevoel (wel een heel verlept sprookje als er mensen dood gaan) en trok je toch wat beter het verhaal van het eerste seizoen in.
In het tweede seizoen was er eigenlijk geen verhalenverteller, wat we wel miste. Wij hopen dus dat er weer een verhalenverteller gaat zijn in het nieuwe seizoen. We zouden het al prima vinden al zou Cole Sprouse (Jughead) dat weer gaan doen, aangezien hij het in het eerste seizoen ook fantastisch deed. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kregen we gelukkig wel een verhalenverteller, maar we hopen dat dit ook door de serie heen door gaat.
140508

4. Een nieuw mysterie

Het eerste seizoen hebben we kunnen genieten van een moordmysterie. Hier was de broer van Cheryl Blossom namelijk vermoord. In het tweede seizoen hadden we de Black Hood en dit was ook een spannend mysterie (jullie hadden wel duidelijke hoofdverdachten van deze killer in onze poll) , maar toch niet hetzelfde als de moord uit het eerste seizoen. Wij hopen dus in seizoen drie van Riverdale op Netflix weer een nieuw mysterie te zien.
Wat we dan wel willen zien is dat onze favoriete vriendengroep dit mysterie met zijn allen gaat oplossen, zoals in het eerste seizoen. Een dramatisch en onverwachts einde zou er ook bij helpen, al vindt er weer een mysterieuze moord plaats. Er is wel en grote kans dat we dat te zien gaan krijgen met de gebeurtenissen uit seizoen twee. Wel hebben we wat dramatische gebeurtenissen kunnen zien in de eerste aflevering van de serie, laten we hopen dat dit zo door gaat.
140509

5. Meer ouderwetse acteurs

Ouderwets zouden we ze niet noemen, maar zo begrijp je wel wat beter waar we het over hebben. Wij hebben het over meer acteurs als Luke Perry (Fred Andrews) en Molly Ringwald (Mary Andrews). Dit zijn bekende acteurs van wat oudere films als Buffy the Vampire Slayer en The Breakfast Club.
Verder is er ook Mädchen Amick (Alice Cooper) die je kunt herkennen uit Twin Peaks en Skeet Ulrich (FP) die je kunt kennen uit Weekend at Bernie’s. Wij zouden meer willen zien van de acteurs en niet alleen omdat ze prettig zijn om naar te kijken, maar ook omdat deze acteurs ons herinneringen aan vroeger geven. Het is fijn om oude bekenden terug te zien.

Wat zou jij graag terug willen zien in seizoen drie van Riverdale op Netflix?

Wij hebben jou laten weten wat wij graag willen zien in het nieuwe seizoen, maar wat zou jij willen zien? En wat vond jij van de eerste aflevering? Laat het ons weten in een reacties hieronder!

Populair Nieuws