Dit is volgens jullie de Riverdale Black Hood Killer!

  Het tweede seizoen van Riverdale is voorbij, dus hierbij alvast een spoiler waarschuwing voor de finale van Riverdale seizoen twee. We vroegen jullie wie de Riverdale Black Hood Killer was en jullie dachten het volgende. Dit zijn jullie antwoorden!

  The CW

  5. Sheriff Keller

  Het zou de grootste plot twist van de eeuw zijn als het Sheriff Keller was die de Black Hood was. We weten dat hij toegang heeft tot de wapens en gemakkelijk uit de gevangenis had kunnen ontsnappen. Daarnaast is de beste man in topconditie en leken zijn ogen te passen.

  Na de voorlaatste aflevering gezien te hebben, konden we deze theorie gedeeltelijk doorkruisen. Hij redde stadsbewoners van de rellen die aan de gang waren, terwijl die juist door de Black Hood gecreëerd waren. Er was nog een beetje hoop toen we erachter kwamen dat er een tweede Black Hood was, maar ook dat bleek niet zo te zijn.

  The CW

  4. Charles Cooper

  Nu we daadwerkelijk weten wie de Black Hood killer was, kunnen we deze kandidaat onder het label ‘theorie’ plaatsen. Charles Cooper was een aantal afleveringen eerder al voor dood verklaard, maar dat hield jullie niet tegen. Chic was natuurlijk niet de meest betrouwbare bron voor informatie.

  Toch bleek het niet zo te zijn dat Charles Cooper de dader was en vermoedelijk is hij dan ook nog steeds dood. Met Chic weet je het natuurlijk nooit zeker, dus misschien komen we hier in seizoen drie op terug. Voor nu blijft het rusten onder de foute speculaties categorie.

  The CW

  3. Tall Boy

  De beste detectives onder ons hadden al een vermoeden dat het niet simpel genoeg was om één Black Hood te hebben. Deze theorie bleek te kloppen aan het einde van de voorlaatste aflevering van seizoen 2. De echte Sherlock Holmes werd door velen van jullie opgeroepen, want jullie wisten ook al wie de tweede Black Hood was.

  Het was niemand minder dan Tall Boy. De ex-Southside Serpent had tijd zat sinds hij verbannen was en deze besloot hij te spenderen aan moord en chaos. Dit deed hij natuurlijk niet zonder reden, want hij deed het in opdracht van de man over wie je op de volgende pagina kunt lezen.

  The CW

  2. Hiram Lodge

  Een groot aantal speurneuzen was er van overtuigd dat Hiram Lodge ook iets te maken had met de Black Hood. Dit is wel logisch, want hij is immers Hiram Lodge. De ex-gevangene/maffioso/familieman had dan ook zeker een plannetje waarvoor de Black Hood nodig was.

  Hij huurde Tall Boy in om als tweede Black Hood te fungeren en chaos te verspreiden in Riverdale. Dit allemaal omdat hij chaos goed kan gebruiken voor zijn snode plannen. Aangezien hij er bekend om staat om anderen zijn vuile werk te laten opknappen, leek het dan ook onwaarschijnlijk dat hij zelf de zwarte capuchon opzette.

  The CW

  1. Hal Cooper

  Jullie waren er zo zeker van dat Hal Cooper de Black Hood Killer was en dat klopte deels. Hij was één van de Black Hood Killers, zoals in de voorlaatste aflevering van het seizoen onthuld werd. Hij werd diezelfde aflevering ook direct gearresteerd en onthulde dat hij niet verantwoordelijk was voor alle daden van de Black Hood.

  Het werd dan ook in de seizoen twee finale pas duidelijk wie nog meer de Black Hood Killer was. Zoals jullie al vermoedden hadden Hiram Lodge en Tall Boy hier ook wat mee te maken. Hiram huurde Tall Boy in om zich ook te verkleden als de Black Hood.

  De Riverdale Black Hood Killer is bekend!

  Hal Cooper en Tall Boy zijn de Riverdale Black Hood killers. Nu Riverdale seizoen 2 afgelopen is, moeten we wachten op het derde seizoen. Deze zal dit najaar pas weer verschijnen, dus voor nu is het tijd om het eerste seizoen nog een keer te kijken.

  Je kunt natuurlijk ook beginnen aan het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why, want daarvan is de releasedatum bekendgemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.