50 Bekende Snapchat celebrities - Kylie Jenner, Cardi B en Ellen DeGeneres

Article
donderdag, 17 mei 2018 om 11:03
50 bekende snapchat celebrities kylie jenner cardi b en ellen degeneres 75637
Op de redactie worden ontelbare Snapchats verstuurd. Van elkaar, met elkaar en uiteraard ook van gamesessies en gadgets die gerecenseerd worden. Maar naast het feit dat wij zelf graag Snaps versturen, bekijken we ook wel eens de Snapchats van celebrities. Wij hebben maar liefst 50 bekende Snapchat celebrities op een rijtje gezet, van DJ's tot Hollandse Snappers van eigen bodem.
Snapchat is al een aantal jaar in onze levens, en de app lijkt onderdeel van de routine te zijn geworden. Snapchat is razend populair! Verstuur een foto of video van maximaal 10 seconden naar je vrienden en daarna is de foto nooit meer te zien. Tenzij iemand er een screenshot van maakt uiteraard. Je kunt daarnaast ook de verhalen van je vrienden en van celebrities bekijken.
Hieronder hebben een lijst met maar liefst 50 bekende Snapchat celebrities samengesteld om jullie feed te voorzien van de leukste Snaps en verhalen. Van artiesten tot talkshow-hosts. Kom een stapje dichterbij, neem een kijkje in hun persoonlijke leven en lach om hun dagelijkse taferelen!

Snapchat celebrities top 10

  1. Kylie Jenner - kylizzlemynizzl
  2. Kim Kardashian - kimksnapchats
  3. Justin Bieber - rickthesizzler
  4. Chris Brown - chrismbrown
  5. Ariana Grande - moonlightbae
  6. Dwayne Johnson - therock
  7. Ellen DeGeneres - ellen
  8. Rebel Wilson - rebelwilsonsnap
  9. Kendall Jenner - kendalljenner
  10. Harry Styles - h.estyles
Ook op het gebied van muziek gebeurt er heel veel. Wanneer er een groot festival volledig op gang is gekomen is er vaak een extra verhaal optie. Soms is dat Ultra Music Festival, Coachella of Tomorrowland en soms is het zelfs een landelijke gebeurtenis.
De volgende DJ's zijn dan ook vaak aanwezig bij deze evenementen en maken snaps van behind the scenes beelden. Voeg ze toe en ontdek zelf de bizarre taferelen vanaf het podium. En ja, ook Paris Hilton is een "DJ"...

DJ Snapchat celebrities

  1. DJKhaled - djkhaled305
  2. Axwell ^ Ingrosso - ingrosso
  3. David Guetta - davidguettaoff
  4. Tiesto - tiesto
  5. Hardwell - hardwell
  6. Afrojack - realafrojack
  7. Martin Garrix - martingarrix
  8. Lost Frequencies - felixdelaet
  9. Zedd - zedd
  10. Paris Hilton - realparishilton
De volgende Snapchat celebrities vallen niet allemaal alleen onder categorie "muziek". Ze kunnen wel allemaal zingen en maken dan ook allemaal muziek, maar sommigen hebben een stap gemaakt van zanger of zangeres, naar acteur of actrice.
Dat betekent uiteraard niet dat zij onze harten hebben veroverd met hun geweldige en hilarische snapchats. Voeg de volgende celebrities toe en beluister hun zangtalenten terwijl ze de gekste dingen meemaken. Sommige maken hun leven wel heel bont en beleven echt de allergekste dingen *kuch*Miley*kuch*.

Music Snapchat celebrities

  1. Cardi B - itkarled
  2. Miley Cyrus - mileyxxcyrus
  3. Shawn Mendes - shawnmendes
  4. Camila Cabello - camilanaps
  5. Selena Gomez - selenagomez
  6. Jack Johnson - jaackjohnson02
  7. Becky G - Beckygofficial
  8. Lil' kleine - lilkleine
  9. Rihanna - rihanna
  10. Macklemore - macandryan
De nummers 31 tot 40 zijn gebaseerd op TV- en film-celebrities die of hun eigen show hebben of in een film hebben gespeeld. Bekijk de Snapchats en zie hoe het er achter de schermen aan toegaat. Verschillende grappen, ontspannende momenten en voel de spanning van de acteurs voordat ze moeten doen waar ze betaald voor krijgen!

TV en film Snapchat celebrities

  1. Ryan Gosling - rygosg1980
  2. Cole Sprouse - olekingcole
  3. Arnold Schwarzenegger - arnoldschnitzel
  4. Zendaya - zendaya_96
  5. Ashley Benson - benzo33
  6. Ian Somerhalder - ianS78
  7. Ansel Elgort - anselelgort
  8. Demi Lovato - theddlovato
  9. Hailee Steinfeld - haiz
  10. Cody Simpson - Aussiemuso
75644 1
De laatste lijst met Snapchat Celebrities is gebaseerd op onze eigen hollandse glorie en bekende sterren van het internet. Zo hebben we bijvoorbeeld Nick & Simon in de lijst staan, maar ook de bekende Vine sterren zoals jerome Jarre (How to be awkward) en Arron Crascall (See ya latah). Wij hebben op de redactie buikpijn van het lachen en hopen jullie ook na het zien van deze Snapchat Celebrities!

Hollandse & Internet Snapchat celebrities

  1. kakhiel - kakhiel
  2. Dave Roelvink - daveroelvink
  3. Tim Hofman - timtsj
  4. Mr. Polska - senorsnoller
  5. Caspar Lee - casparlee1996
  6. Jenna Marbles - jennakermarbles
  7. Drake - drake
  8. Oli White - oliwhite1
  9. Troye Sivan - troyesivan
  10. Lize Korpershoek - lizeknalpijp
Hebben we iemand overgeslagen, of ken je nog meer bekende Snapchat celebrities die iedereen zou moeten volgen? Laat het ons weten en wie weet voegen wij hem of haar toe! Wij wensen jullie veel Snap plezier toe!
Dit artikel is bijgewerkt op 29 mei 2020.