Wat vind jij van de release van Rise of the Tomb Raider op PS4 en PC? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 juli 2015 om 15:00
xgn google image
Komkommertijd is iets wat bijna niet bestaat in de wereld van games. De XGN Doe Mee is hier wel erg content mee, want ook deze week een actuele stelling met Rise of the Tomb Raider op de PS4 en PC. En natuurlijk een terugblik naar vorige week.
De laatste keer vroegen wij aan jullie wat nou jouw favoriete Rainbow Six game is. Misschien worden de games niet veel gespeeld, of zat iedereen bruin te bakken bij het nabijgelegen zwembad of recreatieplas, maar er waren weinig reacties. De enige goede reactie komt van leonpp:
En dat zijn toch wel de mooiste herinneringen aan games leonpp. Zo weet de XGN Doe Mee nog wel de tijden dat er complete LAN-party's werden gehouden op school en dat Halo 2 de game of choice was. Wat een tijden. Maar genoeg gegraaf in het verleden, de Doe Mee kijkt vooruit.
Want afgelopen week werd bekendgemaakt dat Rise of the Tomb Raider ook naar de PlayStation 4 en PC komt, al was dat al wat langer bekend. Het gat tussen de release op Microsofts consoles - 10 november - en de PlayStation 4 release is echter wel erg groot; Rise of the Tomb Raider verschijnt pas eind 2016 op de PlayStation 4. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van de release van Rise of the Tomb Raider op PS4 en PC?

Dat de game dus op Sony's platform komt, is geen geheim meer. Er zit echter nog wel een heel jaar tussen. Wat vind jij daar nou eigenlijk van? Is het een slimme zet van Microsoft om zo misschien de verkoopcijfers van de Xbox One wat op te krikken? Of overleeft Sony het jaartje zonder Tomb Raider wel, aangezien zij andere games heeft? Laat het ons jouw mening weten in de reacties hieronder! Tot volgende week!