Wanneer keert Rick and Morty season 4 terug?

  Het mocht al even duren, maar Rick and Morty season 4 is eindelijk op Netflix te zien. Toch waren het slechts vijf aflevering die je kon bekijken en dat terwijl er tien op de planning staan voor seizoen 4. Het is dan ook tijd om te kijken wanneer Rick and Morty season 4 terugkeert.

  Met de eerste vijf afleveringen alweer in de achteruitkijkspiegel is het lange wachten op meer alweer aangebroken. Fans kunnen gelukkig opgelucht ademhalen, want er staan nog vijf afleveringen op de planning voor 2020. Fans die niet kunnen wachten vragen zich dan ook af wanneer ze meer kunnen verwachten van de krankzinnige animatieserie.

  Hints van Summer

  Gelukkig is er al wat informatie rondom de release van de tweede helft onthuld die ons een indicatie geeft over hoe lang we moeten wachten. We hebben deze informatie te danken aan niemand minder dan Summer, soort van. Spencer Grammer, de actrice die Summer inspreekt, heeft in een interview met Collider laten weten dat ze een paar weken geleden al haar tekst voor aflevering 10 van seizoen 4 heeft ingesproken.

  Wel geeft ze aan dat er nog wat werk achteraf volgt, maar dat het filmen van aflevering tien al onderweg is lijkt een goed teken te zijn. Grammer vervolgt door aan te geven dat de vijf afleveringen die er nog aankomen er vrij snel aan zullen komen. Heel specifiek is dit natuurlijk nog niet, maar het is in ieder geval een stap in de goede richting.

  Hints naar seizoen 5

  Grammer doet het boekje later in het interview nog verder open. Ze geeft namelijk ook nog aan de productie van seizoen 5 al onderweg is. Dit weet ze toevallig omdat een aantal van de afleveringen die volgend seizoen op de planning staan meer focus zullen leggen op haar personage.

  We betwijfelen of de serie dan ook Rick and Morty and Summer gaat heten, maar gezien de makers wel vaker maffe dingen doen zou het maar zo kunnen. Laat ons in de reacties weten wanneer jij hoopt dat de tweede helft van Rick and Morty season 4 verschijnt. De eerste helft van 2020 lijkt in ieder geval zeker, dus lang hoeft het niet meer te duren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.