WIN - Reus prijsvraag

Article
zaterdag, 29 oktober 2016 om 10:42
xgn google image
De indiegame Reus is deze maand uitgekomen voor Xbox One en PS4. Om dat te vieren geven wij deze toffe game weg! Lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Reus prijsvraag.
Reus is ontwikkeld door Abbey Games, een indie gamestudio van Nederlandse bodem. De game verscheen oorspronkelijk voor PC in 2013, maar is sinds deze maand ook op de PS4 en Xbox One te spelen. Wij beoordeelden Reus bovendien met een mooie 8.0 in onze review.
De gameplay van Reus draait om vier gigantische elementaire wezens, die de tweedimensionale wereld van de game vorm kunnen geven. Deze wezens kunnen levensmiddelen zoals dieren, planten of mineralen op elk stukje land plaatsen. Het doel van de game is om hulp te bieden aan de mensen die op de planeet leven.
Deze mensen doen hun eigen ding en kunnen niet bestuurd worden, maar wat de speler doet heeft wel invloed op het gedrag van deze mensen: plaats je bijvoorbeeld erg veel levensmiddelen, dan kunnen de mensen hebberig worden, wat zelfs tot oorlog zou kunnen leiden!
reus prijsvraag

Reus prijsvraag

In samenwerking met SOEDESCO mogen wij de game Reus 3x weggeven! Het platform is naar keuze. Zie jij het wel zitten om zelf met deze titel aan de slag te gaan? Doe dan mee aan onze Reus prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Op welke datum kwam Reus oorspronkelijk uit voor PC?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je voorkeur voor platform, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!