WIN - Resident Evil The Final Chapter prijsvraag

Article
donderdag, 19 januari 2017 om 9:00
xgn google image
Resident Evil The Final Chapter draait vanaf 26 januari in de bioscoop. Wij geven daarom Resident Evil goodies weg! Wil jij kans maken op goodies? Doe dan mee aan onze Resident Evil The Final Chapter prijsvraag.
Resident Evil The Final Chapter vormt het laatste deel in de filmreeks, die natuurlijk gebaseerd is op de populaire videogame franchise. Alice is na de gebeurtenissen uit Resident Evil Retribution de enige overlevende van de grote strijd, die bedoeld was het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies te vormen. Alice moet nu terugkeren naar The Hive in Raccoon City, de plek waar al het onheil begon, om daar een stokje te steken voor de desastreuze plannen van de Umbrella Corporation.
Resident Evil The Final Chapter heeft Milla Jovovich in de hoofdrol, die de rol van Alice op zich neemt. Daarnaast zijn onder andere Ruby Rose, Ali Larter en Iain Glen in de film te zien. Paul W.S. Anderson heeft zowel de regie als het script op zich genomen.
resident evil the final chapter prijsvraag

Resident Evil The Final Chapter prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij vanwege de release van Resident Evil The Final Chapter een aantal Resident Evil goodies weggeven! Wij geven onder andere weg:
  • 4x Resident Evil The Final Chapter sweater
  • 4x Resident Evil Retribution (DVD)
Wil jij kansmaken op deze prijzen? Doe dan mee aan onze Resident Evil The Final Chapter prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete Resident Evil karakter en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws