WIN - Resident Evil Origins Collection prijsvraag

  De geremasterde Resident Evil Origins Collection komt op 22 januari uit. Om dat te vieren geven wij deze game weg op Xbox One en PS4! Wil jij deze bundel graag winnen? Lees dan snel hieronder hoe je mee kan doen aan deze Resident Evil Origins Collection prijsvraag!

  De Resident Evil Origins Collection is een bundel die de twee geremasterde games bevat die het verhaal achter de zombieuitbraak in Resident Evil vertellen. Dit zijn natuurlijk de games Resident Evil HD en Resident Evil Zero HD.

  In Resident Evil, die oorspronkelijk in 2002 uitkwam, mislukte een experiment in het landhuis in Raccoon City. Dit verhaal kan je nu opnieuw doorlopen in HD op de Xbox One, PS4 en PC. Bovendien bevat deze game nu de Wesker modus, waarbij je het landhuis in gaat als Albert Wesker en Rebecca Chambers.

  Verder bevat de Origins Collection de geremasterde game Resident Evil Zero HD, die zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen uit de eerste Resident Evil. Je kan in deze game zowel als Rebecca Chambers of Billy Coen spelen.

  Resident Evil Origins Collection prijsvraag

  In samenwerking met Capcom Benelux mogen wij deze game 2x op PS4 en 2x op Xbox One weggeven! Meedoen aan deze Resident Evil Origins Collection prijsvraag is simpel: je hoeft slechts de onderstaande vraag te beantwoorden.

  • In welke oprichter van Umbrella heeft de Queen Leech zich genesteld?

  Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je postadres en je XGN-gebruikersnaam naar prijsvraag@xgn.nl. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars van deze prijsvraag bericht.

  Resident Evil Origins Collection

  Verkijgbaar vanaf 22 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.