Reserveer nu de PlayStation Vita en ontvang een exclusief pre-order pakket

Article
woensdag, 30 november 2011 om 16:20
xgn google image
XGN staat komende maand helemaal in het teken van Sony's nieuwe handheld; de PlayStation Vita. Wil je tijdens de lancering de nieuwe handheld meteen in huis hebben, dan is het verstandig om de PlayStation Vita alvast te reserveren. Bij een reservering ontvang je nu ook nog eens een limited edition Pre-order Box.
Want naast dat je de handheld op de dag van de release in huis kunt halen, krijg je ook nog veel mooie exclusieve goodies bij een reservering. Daarbij hebben wij op XGN binnenkort nog een verassing voor je, waardoor een reservering helemaal goed uit kan pakken, maar daarover binnenkort meer.
De release vindt plaats op 22 februari 2012 maar het reserveren kan al vanaf vandaag. Maar wat zijn nou eigenlijk de extraatjes die je bij een reservering krijgt? Bij een reservering krijg je voor dezelfde prijs als je normaal zou betalen voor de PlayStation Vita veel leuke extra's. In dit zogenoemde Pre-order Box zitten namelijk de volgende producten:
  • Exclusieve In Ear PlayStation design headphones.
  • Coupon waarmee je vijf euro korting krijgt op één van de volgende downloadbare games:
  • Exclusieve PS Vita items voor PlayStation Home: PS Vita T- Shirt, zonnebril, hoofdtelefoon, sportschoenen en tas.
  • Exclusieve toegang tot de hilarische verzameling minigames Frobisher Says!
  • Een exclusieve PS Vita Avatar voor PlayStation®Network
  • Deelnamekaart voor 'Get Your Hands On It First' augmented reality wedstrijd.
Blijf zitten! Wacht nog even met naar de winkel rennen! Want over het reserveren hebben we ook nog wat informatie voor jullie. Het reserveren kan vanaf vandaag en gaat als volgt:
  • Neem 30 euro mee naar de winkel voor je aanbetaling.
  • Na het plaatsen van de reservering krijg je alvast de Pre-order Box met goodies.
  • Op 22 februari ga je naar de winkel met het resterende bedrag.
  • Jij bent een van de eerste gelukkige eigenaren van een PlayStation Vita!
Maar er is nóg meer. Want in de Pre-order Box vind je naast de goodies ook nog een kaartje waar je je voordeel mee kunt doen in een augmented reality wedstrijd. De prijsvraag werkt als volgt en is niet exclusief voor de early-birds onder ons:
  • Vanaf vandaag kun je op de website www.WinAPSVita.com elke week één PlayStation Vita winnen, gedurende een maand lang.
  • Door de acht cijferige code te kraken win jij de PlayStation Vita van die week.
In totaal zijn er 8 codes te ontsluiten. Wie een PS Vita Pre-order box heeft gekocht, krijgt de eerste 4 tekens cadeau en fans van de PlayStation Facebookpagina ontvangen nog een extra teken erbovenop. Wie de code kraakt, wint en krijgt de PS Vita in handen voor de officiële release. Het kaartje is elke week opnieuw te gebruiken dus bewaar hem goed!
Hou XGN de komende weken goed in de gaten want we gaan er alles aan doen om jullie zoveel mogelijk voor te lichten en informatie te geven rondom Sony's nieuwe speeltje.

Populair Nieuws