Wat vind jij van de Red Dead Online battle royale modus? - XGN Doe Mee

  De XGN Doe Mee durft het wel te zeggen: 2018 was hét jaar van de battle royale modus. Meerdere grote games bevatten nu zo'n game en één van de grootste titels van afgelopen jaar nu ook: Red Dead Redemption 2. Wij zijn benieuwd: wat vind jij van de Red Dead Online battle royale modus? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Een weekje geleden vroegen wij naar welke game jullie uitkeken dit jaar. We zagen vele grote namen al voorbijkomen, zoals Kingdom Hearts 3, The Division 2, Days Gone, Devil May Cry 5 en ook The Last of Us 2. Of die laatste titel dit jaar nog gaat verschijnen, is nog maar de vraag; de tijd leert het ons. Maar er zijn ook velen die uitkijken naar het mysterieuze Death Stranding, zoals GrijzeVos:

  GrijzeVos – Level 7

  Kingom Hearts 3, nieuwe Ressy en Devil May Cry 5. Ben wel benieuwd ook naar de nieuwe game van Hideo Kojima. MGSV was een enorme teleurstelling dus we gaan zien of die het nog kan met Death Stranding.

  Het is inderdaad afwachten of Kojima’s Death Stranding een paradepaardje gaat worden voor de PlayStation 4, want sinds de aankondiging zijn we niet al te veel wijzer geworden over het mysterieuze werk. Maar net zoals bij The Last Us 2 is het nog niet zeker of Death Stranding dit jaar gaat uitkomen. Het is wachten tot we er iets over horen.

  Goed, het begin van een nieuw jaar is meestal een relatief rustige als het op games aankomt, maar dit jaar is dat anders. Aan het einde van de maand komt natuurlijk Kingdom Hearts 3 uit, terwijl februari meerdere grote namen kent: Anthem en Metro Exodus. Afgelopen week heeft één van de grootste games van vorig jaar, Red Dead Redemption 2, een update gekregen en die gaat om de online modus. De derde Red Dead game heeft namelijk een battle royale modus gekregen. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind jij van de Red Dead Online battle royale modus?

  Vind jij het een tof idee dat je straks met 32 mensen kunt rondrennen in een map en elkaar het leven zuur mag maken? Of rent Rockstar Games achter de andere ontwikkelaars aan die ook battle royale modi aan hun games toevoegen?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt van de Red Dead Online battle royale modus. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.