Reageer en Win: Trust Mobile pakket met meerdere gadgets

  Hoewel het alweer midden september is lijkt de zomer volgende week alweer terug te keren. Gelukkig hebben we bij de Reageer en Win van deze week een mooie prijs om weg te geven die ideaal is om buiten te gebruiken. Natuurlijk maken we ook de prijswinnaars van vorige week bekend!

  Trust

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een PC-versie van de game Iron Harvest en meerdere goodies, zoals een beeldje en een flap cap. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van Iron Harvest en de goodies zijn geworden... Astrifer, Redsu en wimtim!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Trust Mobile pakket

  De temperatuur gaat weer flink stijgen de komende week, maar gelukkig hebben wij een mooie prijs die ideaal is om buiten te gebruiken. In samenwerking met Media Tornado geven wij namelijk een pakket weg met een aantal gadgets uit de nieuwe Mobile-lijn van Trust. Het pakket bestaat uit de Trust Rokko Bluetooth Wireless Speaker, de Trust Primo Wireless Powerbank en de Trust Nika Compact Wireless Earphones! Op die manier kan je zonder zorgen genieten van je favoriete muziek in het zonnetje.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.