Reageer en Win: Trust keyboard en wireless muis!

  Tussen het weer en de tweede golf van het coronavirus is er momenteel weinig om van gelukkig te worden. Gelukkig hebben we weer een mooie prijs om weg te geven deze week, zodat je jou weekend optimaal kan beginnen!

  Trust

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de Xbox One versie van No Straight Roads en de bijbehorende LP. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van No Straight Roads + LP is geworden... JustB!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Trust keyboard en wireless muis

  Door de tweede golf van het coronavirus heeft de Nederlandse overheid opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Dat betekent weer dat je aan het werk moet zonder de gemakken die je gewend bent van je comfortable kantoor. Gelukkig mogen wij deze week in samenwerking met Media Tornado de Trust Ozaa en Trust Primo weggeven! Laatstgenoemde is een combinatie van een stil keyboard en een muis, terwijl de Ozaa een ergonomische, draadloze muis is, die je overal kan gebruiken. Met de combinatie van de twee kan je comfortabel urenlang achter elkaar werken, zonder dat je last krijgt van een muisarm of erger.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.