Reageer en Win: Een enorm pakket aan vette SteelSeries accessoires!

  Het is vrijdag en dat betekent dat het weekend weer voor de deur staat. We kunnen het weekend voor één iemand wel heel erg mooi maken, want in de Reageer en Win van deze week geven we een enorm pakket aan SteelSeries accessoires weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op verschillende merch van Concrete Genie en Detroit Become Human. Om de prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  • De winnaar van de PS Now is geworden... Spiral!
  • De winnaar van de PS Plus is geworden... wal029!
  • De winnaars van de Detroit Become Human t-shirts zijn geworden... JohannesMulder, Spiral, brgl, bhsadox2 en SDSnatcher!
  • De winnaars van de Concrete Genie t-shirts zijn geworden... darroox, Hernieuw, Raven, Mereoleona188 en Reiverdemon!
  • De winnaars van de Concrete Genie splushies zijn geworden... Mereoleona188, anneliese1970, Reiverdemon en SDSnatcher!
  • De winnaars van de Concrete Genie stickers zijn geworden... Anneliese1970, SDSnatcher en Mereoleona188!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Supervet SteelSeries pakket!

  Deze week gaan we weer verder met het weggeven van veel prijzen, maar dit keer betreft het één groot pakket voor de gelukkige winnaar. In samenwerking met SteelSeries mogen we namelijk een pakket weggeven die bestaat uit de SteelSeries Apex 5 RGB Keyboard, SteelSeries Rival 3 Wireless Mouse en de SteelSeries Arctic 1 Wireless Gaming Headset!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je wel aan andere voorwaarden voldoen dan gebruikelijk. De producten van SteelSeries zijn namelijk ideaal om jouw thuiswerkplek perfect in te richten en wij willen dan ook degene helpen die een werkplek from hell heeft. De spelregels zijn als volgt:

  • Reageer onder dit artikel dat je kans wil maken op het SteelSeries pakket
  • Volg onze pagina's op Instagram en Facebook
  • Like en reageer op dit bericht op Instagram
  • Stuur voor 25 februari een foto van je werkplek naar r.beentjes@xgn.nl, inclusief een bewijsje dat het jouw bureau is (bijvoorbeeld een papiertje met jouw gebruikersnaam erop)

  Voldoe je aan deze voorwaarden, dan maak je kans op het prachtige pakket van SteelSeries en kan je volgende week mogelijk afscheid nemen van je verschrikkelijke werkplek!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.