Reageer en Win: Sonic the Hedgehog en The Invisible Man

  Deze grimmige week is bijna ten einde en er komt eindelijk mooi weer aan. Maar we kunnen misschien jouw week nu al wat mooier maken met de Reageer en Win. Deze week kunnen jullie kans maken op twee gloednieuwe films.

  Paramount Pictures

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op het Dead Island Slaughter Pack voor de PS4! Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het Dead Island Slaughter Pack is geworden... Mereoleona_188!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Sonic the Hedgehog en The Invisible Man

  Deze week maken we de bij Reageer en Win filmliefhebbers weer blij. In samenwerking met Day One geven we namelijk een DVD weg van Sonic the Hedgehog én The Invisible Man. Geef in je comment dan ook goed aan of je op één van deze films of op beide kans wil maken. Sonic the Hedgehog is natuurlijk bekend van de vele games en in zijn eigen film moet hij het opnemen tegen aartsvijand Dr. Robotnik (Jim Carrey). In de horrorfilm The Invisible Man gebruikt een doorgedraaide wetenschapper (Oliver Jackson-Cohen) ondertussen zijn kracht om ontzichtbaar te worden om zijn ex (Elizabeth Moss) te stalken en te terroriseren.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.