Reageer en Win - Game & goodie pakket (week 20)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere mooie spullen weg die je met een originele reactie op XGN kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de de Yooka-Laylee games in de nieuwe Reageer en Win! video hierboven!

  In de Reageer en Win! van vorige week kon je kans maken om met je reactie de Yooka Laylee game voor de PS4 of Xbox One te winnen. Deze game is een te gekke kleurrijke platformer waar je uren plezier aan kan beleven. Zeker een goede toevoeging dus voor je game collectie!

  Reageer en Win het Soedesco game & goodie pakket!

  Deze aflevering hebben wij een prachtig mooi pakket van Soedesco, met te gekke games zoals Rogue Stormers, World of The West, Adam's Venture en Earthlock. Daar blijft het niet bij! Er zit ook nog een mok in het pakket, plus twee coole t-shirts! Rox vertelt er alles over in de video. Het is een ideaal pakket om met je vrienden te delen, of als je wilt om lekker voor jezelf te houden.

  Hoe win je?

  Bij de vorige edities gaven we aan hoe je mee doet aan iedere Reageer en Win prijsvraag. We gooien het vanaf deze editie een beetje om. Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op dit Soedesco pakket!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  Rogue Stormers

  Verkijgbaar vanaf 21 april 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.