Reageer en Win - Seagate 2TB GameDrive voor de PlayStation 4

  Het is alweer het einde van de week. De meeste mensen hopen nu op een rustig weekendje maar nee, het is tijd voor Black Friday! Ook XGN brengt zijn bijdrage in de vorm van nieuws en artikelen. Ook hebben wij deze week een top deal voor jou!

  Winnaars afgelopen week

  In de Reageer en Win van vorige week maakten jullie kans op Tropico 6 voor de Xbox One en PlayStation 4. De winnaars van vorige week zijn geworden:

  De eerste winnaar is… WarriorPriestess (PlayStation 4)

  De tweede winnaar is… Sayoki (Xbox One)

  Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar l.t.velde@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat de prijs jouw kant op komt.

  Reageer en Win - Seagate GameDrive 2TB

  Prijs: 1x Seagate 2TB Gamedrive voor de Playstation 4

  In samenwerking met Seagate geven we deze mooie GameDrive weg waarin je meer dan genoeg ruimte kan hebben voor al je games. Zo krijg je een GameDrive met 2 TB aan geheugen. De Game Drive is lekker compact om overal naartoe mee te nemen en zal ook weinig ruimte innemen onder de televisie.

  Hoe gaan wij de prijzen weggeven?

  De opdracht is simpel:

  1. Laat onder de Reageer en Win een comment achter waarom je deze prijs wilt winnen.
  2. Reageer nog op minstens drie andere artikelen op XGN.nl de komende week.
  3. Volg ons op TikTok of Instagram! (Laat wel je gebruikersnaam achter in de comments!)

  Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.