Reageer en Win: Puyo Puyo Tetris 2 voor de PS5!

  Het weer is niet om naar huis te schrijven de afgelopen tijd. Gelukkig hebben we wel iets om je op te vrolijken tijdens deze grauwe dagen, want in de Reageer en Win geven we namelijk Puyo Puyo Tetris 2 voor de PS5 weg!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de boekenreeks van Leigh Darbugo, dat de inspiratiebron vormde voor de Netflix-serie Shadow and Bone. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van de Shadow and Bone boekenreeks is geworden... Warner9090!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Puyo Puyo Tetris 2

  Tetris is uitgekomen in 1984, maar alsnog spreekt de game tot onze verbeelding. Sterker nog, de game wordt nog dagelijks gespeeld. En de klassieker is ook gecombineerd met een andere tijdloze puzzelgame: Puyo Puyo. De twee games worden op een slimme wijze gecombineerd in Puyo Puyo Tetris 2, die in onze review werd geprezen voor de diepgang en de kracht van beide puzzelgames. Wil je zelf met de game aan de slag, dan hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Koch Media geven we namelijk Puyo Puyo Tetris 2 voor de PS5 weg!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Deze week zullen we namelijk een tweede exemplaar van Puyo Puyo Tetris 2 verloten onder alle Twitch-abonnees!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Puyo Puyo Tetris 2

  Verkijgbaar vanaf 8 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.