Nieuw! Reageer en Win Persona 5! (Week 14)

  In onze gloednieuwe rubriek Reageer en Win! staan de bezoekers van XGN.nl centraal. Wij geven namelijk iedere week een vette prijs weg die je kunt winnen door een leuke reactie ergens op de site te plaatsen. Is dat alles? Bekijk snel de video om te weten wat je deze week kunt winnen!

  Ben jij een vaste bezoeker van XGN.nl? Check dan snel de video boven het artikel om te zien welke prijs deze week misschien wel voor jou is. Het is een hele vette game! Een van de leukere reacties van de week wordt geselecteerd en de schrijver daarvan kan de prijs thuis verwachten.

  Reageer en win Persona 5

  De reacties mogen geplaatst zijn bij alle artikelen op XGN.nl. Dus of het nu onder een nieuwsbericht van een nieuwe game staat of onder een special over de nieuwste Applefeatures, het maakt allemaal niet uit, zolang het maar een leuke reactie is! Dus klim in de pen en dan zien wij de reacties graag tegemoet.

  Wat zijn leuke reacties? Dat laten we aan jou. Denk aan iets grappigs, iets positiefs of iets speels. Ga in ieder geval niet je mede bezoeker onnodig afzeiken. Houd het netjes. Wees niet bang, achter de schermen kunnen we precies monitoren op welke artikelen gereageerd wordt en op welke dag. Mocht je nou echt bang zijn dat we jouw te gekke respons hebben gemist, kun je altijd even een reminder onder dit berichtje plaatsen!

  Vanaf nu kun je elke vrijdag op XGN zien wat je in de komende zeven dagen kunt winnen. Ook zullen we per video de winnaar(s) van de vorige week bekend maken! En elke week maak je weer opnieuw kans. Niet alleen zullen we games weggeven, ook tech producten en andere dingen. Blijven kijken dus!

  Persona 5

  Verkijgbaar vanaf 4 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.