Reageer en Win Mass Effect Andromeda! (Week 15)

Article
vrijdag, 14 april 2017 om 10:00
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om prijzen te winnen. Wij geven namelijk iedere week een game andere te gekke spullen weg die je met een leuke reactie kan winnen. Bekijk snel de video om te zien wie de winnaar van Persona 5 is in de Reageer en Win Mass Effect Andromeda! video.
Vorige week kon je kans maken om met je comment Persona 5 te winnen. In de video maken we bekend wie de winnaar van deze JRPG is. Verder in de video: Reageer en win Mass Effect Andromeda!

Reageer en win Mass Effect Andromeda

De leukste comment op dit artikel met bijbehorende video, een ander artikel en op een andere comment maken kans om de te gekke RPG topper van 2017 te winnen. Je kan alleen de wereld van Mass Effect Andromeda betreden door een originele en leuke reactie er van te maken. Wij zullen bijvoorbeeld niet iemand kiezen die een mede bezoeker afzeikt of die vervelende uitspraken doet. Natuurlijk kun je dat doen, maar niet om kans te maken op deze leuke prijs! Een beetje wereldvrede aanmoedigen kan geen kwaad! :-)
De rubriek "Reageer en Win!" is sinds vorige week vrijdag opgestart en zal iedere vrijdag weer terug keren. Je maakt dus iedere week opnieuw kans om wat moois te winnen! Controleer dus iedere vrijdag de website goed en kom te weten of jij die te gekke prijs hebt binnen gesleept.
Update vooral je XGN-profiel met je gamertags, want zo weten wij op welk platform je speelt en waar je eventueel voor wilt winnen!

Populair Nieuws