Reageer en Win - LEGO Ninjago Movie Video Game & filmtickets!

Article
vrijdag, 20 oktober 2017 om 17:00
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij de LEGO Ninjago Movie Video Game weg. Hiernaast maak je ook kans op twee tickets voor een film. Wil jij kansmaken op deze prijzen? Bekijk dan de video en wie weet ga jij er met de nieuwe prijzen vandoor!
Vorige week konden jullie de Moto Z2 Play telefoon van Motorola winnen samen met de collector's edition van Ghost Recon Wildlands voor de PlayStation 4. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar [email protected].

Reageer en Win - Ninja's in de vorm van LEGO!

Deze week geven wij de LEGO Ninjago Movie Video Game weg voor zowel PlayStation 4 als Xbox One. Deze game is uiteraard gebaseerd op de gelijknamige film die nu draait in de bioscoop. Ook wij waren te spreken over de game. In onze LEGO Ninjago review gaven wij de game een goed cijfer en weten de leuke personages je aandacht te trekken.
Naast de LEGO Ninjago game geven wij ook twee keer, twee tickets weg voor een film waar ongetwijfeld veel mensen naar uitkijken! Welke film dit is kom je te weten in de video.

Hoe win je?

Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op de LEGO Ninjago Movie Video Game & ontdek voor welke film wij tickets weggeven!
Legal: WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s17)

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account en voor de fysieke prijzen inwoner van Nederland zijn.