Reageer en Win: Filmpakket met The Rental, Blood and Money en The Secret Garden!

  Door de maatregelen van de overheid moeten we nog langer thuis blijven zitten dan verwacht. Gelukkig geven we in de Reageer en Win van deze week een mooi filmpakket weg met niet één, niet twee, maar drie films erin!

  The Searchers

  Reageer en Win – Filmpakket met Blu-rays en DVD!

  Liefhebbers van films kunnen deze week hun geluk niet op. Wij geven namelijk één prachtig filmpakket weg, maar daarin de Blu-ray van The Rental en The Secret Garden en de DVD van Blood and Money. The Rental is een enorm spannende horrorfilm én het regiedebuut van Dave Franco, terwijl The Secret Garden een prachtige verfilming is van een kinderboek. Blood and Money is een klassieke actiefilm die in 2020 is uitgekomen, waarbij een eenzame jager (Tom Berenger) in de wildernis een tas vol met geld vindt. Eén probleem: er ligt een dode vrouw naast.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.