Reageer en Win: dit zijn de prijswinnaars van Abigail

Article
vrijdag, 19 april 2024 om 16:00
abigail st 1 jpg sd high
De lente zou ondertussen gearriveerd moeten zijn, maar voorlopig is het nog erg nat en koud in Nederland. Gelukkig wel ideaal weer voor een mooi bezoekje aan de bioscoop en dat komt helemaal goed uit voor de gelukkige prijswinnaars van Abigail.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Abigail weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Abigail zijn geworden...Tringelynn, JustB en hernieuw!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Waar gaat Abigail over?

In de horrorfilm Abigail volgen we een speciale groep aan survivors. In plaats van een onschuldig groepje tieners wordt de focus gelegd op een groep zogenaamde criminelen, die een 12-jarige ballerina hebben ontvoerd. Zij is namelijk de dochter van een machtig figuur in de onderwereld.
Maar voordat ze 50 miljoen dollar aan losgeld kunnen verdienen, moeten ze overnachten in een afgelegen landhuis. En dan blijkt het ogenschijnlijk lieve meisje niet zo onschuldig te zijn…
De film is gemaakt door productiemaatschappij Radio Silence, dat eerder al verantwoordelijk was voor de succesvolle horrorfilms Ready or Not, Scream (2022) en Scream VI. Heb je geen kaartje gewonnen, maar wil je de film wel zien? Dan kan je Abigail vanaf nu in de Nederlandse bioscopen bekijken.

Geen nieuwe prijs deze week

In de Reageer en Win proberen we onze bezoekers elke week blij te maken met een nieuwe prijs. Helaas hebben we voor deze week geen gratis games, bioscoopkaartjes of goodies om weg te geven. Maar check zeker de Reageer en Win van volgende week, want dan hebben we weer een mooie prijs waar je kans op kan maken.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken opFacebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws